Reconnective Healing

In a quantum universe magic is not the exception but the rule.

Wat is reconnective healing?

Door middel van nieuwe frequenties brengt 'Reconnective Healing' in de vorm van licht en informatie de verbinding tot stand tussen jou en de energie van het universum. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Het herinnert je aan je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn en het herstelt het evenwicht. Door de verbinding met de gezonde blauwdruk te herstellen kunnen we weer over deze informatie beschikken en verstoringen opruimen. Tevens wordt gewerkt aan het activeren van enkele strengen van je DNA.

Wat brengt een reconnective healing?

Een Reconnective Healing geeft in het algemeen beweging in: meer vertrouwen (kracht), herstel van fysieke balans, vergroting van intuïtie, verruiming van grenzen (je plaats op de aarde), loslaten van eigen angsten, helderheid in gevoelszaken, een diepe ervaring van rust. De frequenties worden aan het begin van de sessie door mij geïnitieerd. Samen wisselen we dan deze frequentie uit met het universum. Zonder te sturen, zonder verlangen, zonder angst maar in de zekerheid dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf.

Laat al je wensen los, vul niets in. Het enige dat jij en ik hoeven te doen is aanwezig zijn en ervaren wat deze frequenties voor ons doen, daarin ervaren wij onze schoonheid en de wetenschap dat er niets aan ons hoeft te worden toegevoegd. Je ervaart een intens gevoel van één zijn met het universum, iets wat je voor altijd mee zult nemen. Je hebt een stap gezet in je genezings- en evolutieproces!

Wat kost een reconnective healing?

De prijs voor een consult van 1 uur is: € 70,00

De prijs voor anderhalf uur is: € 99,00

De prijs voor een uitgebreider diepteconsult is: € 111,00

Skype of telefonische consulten: € 50,00 per uur

Bel: 06 5125 7921 of skype ansdegraaf1

 

© 2023 Rezonans