Coaching

Alles is 1 en 1 is alles

Missie van de coaching

Samen met jou kijken we, horen we, voelen we, zoeken we... Ik zie mezelf als een holistische levenspadcoach. Ik ondersteun bij het realiseren van wensen en verlangens op elk gebied. De inhoud en verloop van een coachingtraject is telkens anders. Dit hangt af van jouw persoonlijke vraag of omstandigheden; ieder persoon of situatie is uniek.

Visie van de coaching

Waar ligt jouw drive? Waar ligt jouw motivatie om van binnenuit in beweging te komen? Wat komt van jou en wat komt van "dingen die moeten", "die een ander wil" of "wat je geleerd hebt". We gaan samen op zoek naar jouw specifieke kracht. Daar waar jouw "eigen zijn" als een schat verborgen ligt gaan we op speurtocht. Daar waar jouw "kracht" ondergesneeuwd is gaan we graven. Het toelaten en integreren van pijn, eenzaamheid, onmacht, woede en verdriet is in dit proces van evenveel belang als het volledig verbinden met je kwaliteiten en bezieling.

Inspiratie

Vanuit inspiratie maken we keuzes en besluiten we hoe in beweging te komen. Leven is verandering en beweging. Ik daag jou uit om uit je vaste patronen te stappen. De drempels die je daarbij tegenkomt kunnen je tegenhouden maar je kan ze ook zien als een uitdaging om een nieuwe fase in te gaan en het leven te bekijken in een ander perspectief.

Coachingsmethodes

Als methodes gebruik ik: spirituele coaching, creatieve coaching, natuurcoaching, mental coaching, life coaching, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, levensvragen, holistisch coaching.

Werkwijze

Samen gaan we aan de hand van opdrachten steeds dichter naar de door jou gestelde doelen. Je energie gaat stromen, het duister maakt plaats voor licht, je kiest en handelt en ervaart het plezier van weten dat het klopt wat je doet. Ik werk als holistisch coach en zet daarbij diverse behandelingen in die op dat moment en voor jou het beste passen. Meer informatie over deze behandelingen gericht op natuur- en alternatieve geneeswijzen vind je in het overzicht links. Het is ook mogelijk hier te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende bed & breakast of appartement.

Wie is de coach?

Wil je meer informatie over je coach Ans de Graaf, klik hier

Coaching per telefoon of skype?

Coaching is ook per telefoon of met Skype mogelijk.

Skype of telefonische  consulten. € 65,00  ( 45 minuten )

                                               € 85,-    ( 1 uur ) 

                                               € 99,-    (euro anderhalf uur )

Wat kost het? 

De prijs voor een consult van 1 uur is € 90,-

De prijs voor anderhalf uur is € 111,-

De prijs voor een uitgerbreider diepte  consult is : € 135,-

OOK WANDELCOACHING IN HET PRACHTIGE NATUURGEBIED IS MOGELIJK.

EVENTUEEL IN COMBINATIE MET EEN LUNCH PAKKET.

Massage

De prijs voor een massage van 45 minuten € 65,-

De prijs voor een uitgebrede massage van anderhalf uur   € 99,-

De prijs voor een uitgebreid diepteconsult met egyptische olie en klankhealing € 135,-

 

Maasa

Bel: 0651257921 of skype ansdegraaf1

 

© 2021 Rezonans