Klankhealing

Kindness is the language that the deaf can hear and the blind can see

Wat is klankhealing?

Klankhealing is een prachtige alternatieve geneeswijze. Klank klankschalen, trommels en stem geven toegang tot het universele resonantieveld. Via trillingen en frequenties nodig ik je uit om in contact te komen met jezelf en anderen. Resonantie. Als medium en Ancient healer krijg ik klanken door, afgestemd op de ziel en energie van een persoon of groep.

Wat doet klankhealing?

De klanken openen maken contact met dieperliggende blokkades die opgeslagen zijn als programma's en overtuigingen in in de celllen. Menselijke thema's zoals angst, ego, jaloezie, pijn depressie en ook blijdschap kunnen hierdoor aangeraakt worden. Ik nodig je in de sessie of workshop uit om je zintuigen te gebruiken en bewust waar te nemen van lichaam ziel en geest. Hierdoor kan je jezelf op een dieper niveau leren kennen. Oude stagnerende patronen kunnen aangeraakt worden. Datgene wat niet je hoogste goed dient kan losgelaten worden en transformeren naar nieuwe vruchtbare energie. Dit geeft vermogen om onze kwaliteiten in alle vrijheid verder te ontwikkelen. Als aarde en kosmos met het hart en ziel verbonden zijn ontstaat eenheid.

Hoe werkt het?

Ik nodig je in de sessie als individu of als groep uit om uit je hoofd te komen. Dit doe ik d.m.v. meditatie-oefening met beeld en geluid. Onze stem en onze beelden zijn de communicatie naar binnen en naar buiten. Onze innerlijke en uiterlijke beelden en klanken zijn een weerspiegeling van de persoonlijkheid. Onze klanken en innerlijke beelden vertellen vaak meer over onze gedachten en emoties dan woorden dat kunnen doen.

Wat kost klankhealing?

De prijs voor een consult is € 111,-

© 2021 Rezonans