Reading & healing

You can't depend on your eyes if your imagination is out of focus.

Healing - Reading - Ascension - Channeling - Multidimensionaal

Healing = Heel worden
Reading = Lezen van energie
Ascension = leven is bewegen
Channeling = communiceren met de onzichtbare werelden
Multidimensionaal = meerdere bewustzijnsniveaus

Bij mensen die een afspraak maken voor een healing-reading is de energie meestal uit balans. Dit kan op veel manieren ontstaan zijn en zich op veel manieren uiten. Klachten kunnen zijn: spanningen, vermoeidheid, hoofdpijn, huilerig voelen, alles is teveel, niet goed bij jezelf kunnen blijven, moeite hebben om "nee" te zeggen en om je grenzen aan te geven, spanningen van je omgeving opnemen, slecht slapen, piekeren, concentratiestoornissen, duizeligheid doordat je niet goed in je lichaam zit, hyperventileren, nekklachten, stijve schouders, Druk op je borstkas, maagpijn, harde gespannen buik, last van je darmen, niet bij je emoties komen, lage rugpijn, pijnlijke benen, koude handen en voeten.

Wat is een healing?

Healen betekent letterlijk heel maken, genezen. Bij een healing wordt gewerkt met de universele levensenergie. Bij een heling worden de fysieke, mentale en geestelijke blokkades opgespoord. Ik maak gebruik van mijn buitenzintuiglijke waarneming, helder voelen, helder weten en helder horen. Dit doe ik via mijn handen op de chakra's en de auralagen en regelmatig komen er helende klanken door mij heen. Het doel hiervan is dat de blokkades verminderen of zelfs oplossen. Hierdoor kan de energie weer beter doorstromen.

"Genezing is het loslaten of verwijderen van een obstakel of storing die ons afgescheiden heeft gehouden van de perfectie van het universum."

Wat is een reading?

Bij een reading lees ik je energie. Ik maak contact met het energetisch lichaam. Ik word daarbij geholpen door kosmische energie uit allerlei lagen. Er is bij een reading hulp aanwezig van Gidsen of Lichtwezens die me aanwijzingen en uitleg geven. Soms zijn er overledenen bij die, via mij als medium, boodschappen willen doorgeven. Er kan ook een channeling plaatsvinden waardoor er diepe transformatieprocessen mogen plaatsvinden en diepe karmastukken en karmaknopen losgelaten mogen worden. Tijdens een reading komt er informatie door. Deze informatie bespreek ik met je. Er kan ook informatie gegeven worden die je weggestopt hebt, zelfs uit vorige levens.
Hierdoor kan je inzicht krijgen in de oorzaak van een situatie en het antwoord krijgen op een vraag. Vanuit dit nieuwe Bewustzijn kunnen we samen een concreet stappenplan maken. Een plan dat voor jou uitvoerbaar is. Jij bent degene die het uiteindelijk in praktijk zal moeten brengen. Ieder is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven en de kwaliteit van zijn leven. Een reading kan ook op basis van een foto of gewoon op afstand. Readingen kunnen op verschillende niveaus plaatsvinden.

- Het Innerlijk Kind
- Het Persoonlijke niveau
- Het Zielsniveau
- Het Goddelijke niveau

Het komt voor dat mensen zelf graag iets wil zien of weten, maar dat zijn ziel dit nog niet toestaat of dat de cliënt iets wil veranderen maar zijn Innerlijk Kind er nog niet aan toe is. Ik ga ervan uit dat datgene wat kan en mag gebeuren ook gebeurt. Dat is een kosmische wet.

"Als je geluk hebt, zal jou genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in de vorm komen waarvan je niet had durven dromen. Een vorm die het universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld" - Eric Pearl

Wat kost een healing - reading?

 

De prijs voor een consult van 1 uur is         € 70,00  

De prijs voor een consult anderhalf uur is   € 100,00 

De prijs voor een consult van 2 uur            € 135,00

De prijs voor een relatie consult:

De prijs voor 1 uur is                                € 105,00

De prijs voor anderhaf uur                        € 165,00

De prijs voor 2 uur                                   € 200.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief  BTW

Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van het consult  brengen wij het totale bedrag in rekening. 

 

© 2024 Rezonans