Reading & healing

You can't depend on your eyes if your imagination is out of focus

Muldimensionaal-Ascension-Healing-Reading-Channeling

Healing = Heel worden
Reading = Lezen van energie
Ascension = leven is bewegen
Channeling = communiceren met de onzichtbare werelden
Multidimensionaal = meerdere bewustzijnsniveau's

Bij mensen die een afspraak maken voor een healing-reading is de energie meestal uit balans. Dit kan op veel manieren ontstaan zijn en zich op veel manieren uiten. Klachten kunnen zijn: spanningen, vermoeidheid, hoofdpijn, huilerig voelen, alles is teveel, niet goed bij jezelf kunnen blijven, moeite hebben om "nee" te zeggen, om je grenzen aan te geven, spanningen van je omgeving opnemen, slecht slapen, piekeren, concentratiestoornissen, duizeligheid, doordat je niet goed in je lichaam zit, Hyperventileren, Nekklachten, stijve schouders, Druk op je borstkas, maagpijn, harde, gespannen buik, last van je darmen, niet bij je emoties komen, lage rugpijn, pijnlijke benen, koude handen en voeten

Wat is een healing?

Healen betekent letterlijk heel maken, genezen. Bij een healing wordt gewerkt met de universele levensenergie. Bij een heling worden de fysieke, mentale en geestelijke blokkades opgespoord. Ik maak gebruik van mijn buitenzintuiglijke waarneming, heldervoelen, helder weten en helder horen. Dit doe ik via mijn handen op de chakra's en de auralagen en regelmatig komen er helende klanken door mij heen. Het doel hiervan is dat de blokkades verminderen of zelfs oplossen. Hierdoor kan de energie weer beter doorstromen

"Genezing is het loslaten of verwijderen van een obstakel of storing die ons afgescheiden heeft gehouden van de perfectie van het universum"

Wat is een Reading?

Bij een reading lees ik je energie. Ik maak contact met het energetisch lichaam. Ik wordt daarbij geholpen door Kosmische energie uit allerlei lagen. Er is bij een reading hulp aanwezig van Gidsen of Lichtwezens die me aanwijzingen en uitleg geven. Soms zij er overledenen bij, die via mij als Medium boodschappen door willen geven. Er kan ook een channeling plaatsvinden waardoor er diepe Transformatieprocessen plaats mogen vinden en diepe karmastukken en karmaknopen losgelaten mogen worden. Tijdens een reading komt er informatie door. Deze informatie bespreek ik met je. Er kan ook informatie gegeven worden die je weggestopt hebt, zelfs uit vorige levens.
Hierdoor kan je inzicht krijgen in de oorzaak van een situatie en het antwoord krijgen op een vraag. Vanuit dit nieuwe Bewustzijn kunnen we samen een concreet stappenplan maken. Een plan dat voor jou uitvoerbaar is. Jij bent degene die het uiteindelijk in praktijk zal moeten brengen. Ieder is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven en de kwaliteit van zijn leven. Een reading kan ook op basis van een foto of gewoon op afstand. Readingen kunnen op verschillende niveaus plaatsvinden.

- Het innerlijk kind
- Het Persoonlijke niveau
- Het Zielsniveau
- Het Goddelijke niveau

Het komt ook vaker voor dat mensen zelf graag iets wil zien of weten, maar dat zijn ziel dit nog niet toestaat of dat de cliënt iets wil veranderen maar zijn Innerlijk Kind er nog niet aan toe is. Ik ga er van uit dat datgene wat kan en mag gebeuren ook gebeurd. Dat is een kosmische wet.

"Als je geluk hebt zal jou genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in de vorm komen waarvan je niet had durven dromen. Een vorm die het universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld"
"Eric Pearl"

Wat kost een healing - reading?

De prijs voor een consult van 1 uur is € 70,-

De prijs voor anderhalf uur is € 99,-

De prijs voor een uitgerbreider diepte  consult is : € 111,-

Skype of telefonische  consulten. € 50,- euro per uur.

Bel: 0651257921 of skype ansdegraaf1

 

De prijs voor een consult is € 111,00

© 2021 Rezonans