Bloesemtherapie

Wortel uit de aardegrond, maak mij wakker en gezond. Blad en stengel, lucht en licht, geef mijn adem evenwicht. Bloem en vrucht gevuld met zon, dankbaar drink ik uit uw bron.

Wat is bloesemtherapie?

Bloesemtherapie is een mooi voorbeeld van natuurgeneeskunde. In oorsprong zijn de eerste bloesemremedies gemaakt door de Engelse internist Dr. Bach in de jaren '30 van de vorige eeuw. Daarna zijn er meer systemen ontstaan, zoals de Californische, Nederlandse, Australian Bush Flowers, Alaska Bloesem, de Alaska omgevings- en de Fox Mountain remedies. Ieder heeft zo zijn eigen "werkingsgebied" doordat de energie van land tot land en van continent tot continent verschilt. Ook is het degene die ze maakt, die er wat van zijn eigen uitstraling aan toevoegt door het intense contact met de bloemen in de voorbereiding tot het maakproces.

Wat doet bloesemtherapie?

De Nederlandse remedies werken sterk, ze zetten dingen snel om, waardoor ook gauw verandering wordt ervaren in emotionele problemen. Ze nemen je als het ware bij de hand en helpen je stap voor stap bewust te worden van jouw weg in het leven. Ze helpen je keuzes te maken op het moment dat jij daar aan toe bent. Zo leer je langzamerhand steeds meer je eigen kwaliteiten kennen en naar buiten brengen. Hierdoor kun je jouw leven in eigen hand gaan nemen en hoef jij je geen slachtoffer meer te voelen. Je wordt zo een sterker en blijer mens.

Welke methodes kent de bloesemtherapie van Rezonans?

Bij spiritueel centrum Rezonans werkt uw bloesemtherapeute met:

  • Diva

  • Alaska

  • PerlanRA

  • Living light

  • Bush remedie

  • Californische remedie

  • Nederlandse remedie

Kwaliteitsgarantie?

Rezonans is aangesloten bij de Vereniging Bloesemremedie Nederland.

Wat kost bloesemtherapie?

De prijs voor een consult is € 111,00

© 2023 Rezonans