Workshop Earthpainting

De natuur is al een kunstwerk op zich.

Wat is een workshop earthpainting?

Earthpainting is een prachtige methode om je meer bewust te maken van de natuur om je heen en je eigen natuur; een levend, scheppend en continu veranderend schilderij. Het is een leuke creatieve bezigheid, maar kan ook worden ingezet als alternatieve geneeswijze om je meer in contact te brengen met jezelf. Deze methode wordt ook ingezet bij coachingstrajecten, retraite en bezinning.

Wat doen we tijdens een workshop earthpainting?

Met allerlei facetten en materialen uit de natuur gaan we intuïtief aan de slag tot er weer een prachtig nieuw tafereel is ontstaan. In onze tuin en de aangrenzende weilanden en bossen is materiaal en inspiratie genoeg te vinden. Het is een prachtige manier om eens anders naar je omgeving te kijken en te ervaren wat er vanuit je binnenste ontstaat. Zo kom je ook meer in contact met je eigen natuur. Als je earthpainting klaar is maken we een foto die we naar je toesturen zodat je natuurcreatie nooit meer verloren gaat. Sommige creaties zijn zo mooi dat we ze blijvend in onze tuin laten staan.

Wanneer is de workshop earthpainting?

Data: op afspraak.

Wat kost deze workshop?

Genoemde prijzen gelden per persoon bij deelname vanaf 4 personen. De workshops zijn uiteraard ook individueel te volgen. De prijs per persoon ligt dan iets hoger.

  • € 40,00 dagdeel inclusief koffie, thee en materialen

  • € 90,00 hele dag inclusief koffie, thee en materialen exclusief lunch

  • € 111,00 hele dag inclusief koffie, thee, gebak en biologische lunch

 

© 2023 Rezonans