Mandala schilderen

Een magische cirkel gevat in jouw creativiteit en fantasie.

Wat is een workshop mandala schilderen?

Het woord Mandala betekent: magische cirkel. Deze cirkel is gevormd rond het centrum en staat symbool voor het oneindige maar ook voor Eenheid. Een universeel symbool voor Leven en heelheid. Naar heelheid groeien is een natuurlijk proces. Een drang om te worden wat men is. Tekenen in en om de cirkel is een ontdekkingstocht. Een reis. Tekenervaring is niet nodig. Het gaat om de beleving van het tekenen. Al tekenend ontstaan de mooiste dingen.

Wat doe je tijdens een workshop mandala schilderen?

Je kunt experimenteren met bewegingen, lijnen, vormen, kleuren en emoties. Hierdoor ontstaat jouw eigen vorm vanuit de kern. De kern waar al ons weten aanwezig is. Al het weten vormt zich vanuit de oorsprong waarin alle kwaliteiten aanwezig zijn. Zoals een zaadje alle kwaliteiten biedt om tot een eik uit te groeien. Jouw eigen verhaal kan zich langzaam gaan ontvouwen tot een spannend vaak onverwacht geheel. Het is een meditatie. een spiegel. Je wordt je bewust van je eigen kennis, kracht en wijsheid. Je krijgt inzicht in jouw proces van innerlijke groei en zelfontwikkeling.

Wanneer is deze workshop?

Data: op afspraak.

Wat kost deze workshop?

Genoemde prijzen gelden per persoon bij deelname vanaf 4 personen. De workshops zijn uiteraard ook individueel te volgen. De prijs per persoon ligt dan iets hoger.

  • € 40,00 dagdeel inclusief koffie, thee en materialen

  • € 90,00 hele dag inclusief koffie, thee en materialen exclusief lunch

  • € 111,00 hele dag inclusief koffie, thee, gebak en biologische lunch

 

© 2023 Rezonans