Intuitief schilderen

Schilder je natuur.

Wat is een workshop intuïtief schilderen?

Intuïtief schilderen is een manier van uitdrukken om iets van jezelf te verbeelden. Het is een holistische vorm van tekenen. Het verband tussen denken, voelen en handelen. Evenwicht tussen je hoofd, je hart en je handen. Deze vorm van schilderen is verbonden met het verkennen en verbeelden van diepe lagen van bewustzijn. Het wordt ook wel genezend tekenen genoemd. Je werkt aan het zelfgenezend vermogen van jezelf.

Wat doe je tijdens een workshop intuïtief schilderen?

Je schildert van binnen naar buiten. Het gaat er niet om om "mooi" te kunnen tekenen. Het gaat vooral om het genieten en het tekenplezier tijdens het maken van de tekening. Het gaat om de beleving van vorm en materiaal. Spelenderwijs van binnenuit je kleurgevoel en materiaal ontdekken, te ontwikkelen, zodat er van binnenuit een beeld mag ontvouwen. Jouw beeld. De taal van de ziel. De diepere lagen van je bewustzijn.

Puzzelstukjes kunnen hierdoor in elkaar vallen en een eenheid gaan vormen. Ter inspiratie gebruik ik visualisatie, innerlijk kind of Moeder Aarde kaarten, afhankelijk van het thema dat speelt. Aan het eind bespreken we je tekening en wordt die vertaald naar jouw leven. Dit geeft inspiratie en inzicht in jezelf. Het helpt je die kwaliteiten te (h)erkennen en de mogelijkheden te benutten.

Wanneer is deze workshop?

Data: op afspraak.

Wat kost deze workshop?

Genoemde prijzen gelden per persoon bij deelname vanaf 4 personen. De workshops zijn uiteraard ook individueel te volgen. De prijs per persoon ligt dan iets hoger. We maken een programma op maat.

  • € 50,00 dagdeel inclusief koffie, thee en materialen

  • € 99,00 hele dag inclusief koffie, thee en materialen exclusief lunch

  • € 120,00 hele dag inclusief koffie, thee, gebak en biologische lunch 

  • Inclusief BTW

 

© 2024 Rezonans