Gastenboek

                                                                                                        23-10-2021

Afgelopen week heb ik een Retraite mogen ervaren. Echt iets wat ik misschien eerder had moeten doen.

Wat een fijne ervaring is dit voor mij geweest! Het heeft mij rust en opheldering gebracht. Ik weet nu waar ik naar toe wil en wat nu meer van belang is voor mij. De warme gastvrijheid van Ans de gastvrouw en eigenares van Rezonans maakte dat ik de 3 dagen mij geheel ontspannen en veilig heb gevoeld. De kamer die ik had gaf mij kans om me even terug te trekken. Ans is een begripvolle vrouw die weet waar ze het over heeft en goede tips en adviezen voor thuis weet te geven. Ook weet ze je op de juiste manier de ruimte te geven maar er ook voor je is wanneer je daar behoefte aan hebt. Echt een aanbeveling en zeker voor herhaling vatbaar!

Lieve groet,

Maryluz

________________________________________________________________________________________

 

                                                                                                          11 november 2020

Hoi Ans,


Wij kijken terug op een heerlijk verblijf bij jou in Warnsveld. Een heerlijk, warm appartement op een schitterende plek. En wat een weer!

Dankjewel voor je gastvrijheid, Ans! We hebben genoten.

Groet,

Laura en Pieter Bas

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

                                                                                                                 29 september 2020

Dag Ans, 

 

Hieronder mijn ervaring omgezet in tekst;

 

4 daagse Retraite 22-09-2020  

Razonans is de juiste plek voor mij geweest om tot mijzelf te kunnen komen.

De retraite heeft mij nieuwe inzichten geboden in volledige rust en ontspanning. De prachtige natuurlijke wandelomgeving speelde daarbij ook een grote rol.

Gastvrouw Ans voelde precies aan wat ik nodig had en maakte het programma passend bij je wensen en innerlijke behoeften. Ze verwelkomt je, healt je en geeft je de juiste tools, waardoor ik met volledige toewijding aan mijzelf kon werken om te laten groeien wat er van binnenuit nodig is.

Paul Willms

Den Haag

 
__________________________________________________________________________________________________________________________ 
 

 

                                                                                                                          9 september 2020

Na een vermoeiende periode had ik bedacht om een nachtje een relaxte Bed and Breakfast te boeken in de buurt van Zutphen. 

Na de website inclusief recensies gelezen te hebben, heb ik geboekt bij Rezonans in Warnsveld.

Wat een heerlijk rustige en mooie omgeving, stilte (op een paar vogels na) en overal rondom de boerderij zitjes en bloemen die door Tom keurig verzorgd werden.

Ik voelde me zeer welkom, gastvrouw Ans heeft zelfs nog een heerlijke maaltijd voor me gekookt.

Slechts na 1 nachtje ging ik uitgerust en relaxed weer verder.

 

Dank jullie wel en het ga jullie goed!

 

Hetty Post

_____________________________________________________________________________________________

                                                                                 

We genoten van de tuin, de rust, de gastvrijheid en het huis. Op de foto zie je de foto waar de vriendelijke eigenares Ans woont. In het achterste gedeelte zijn de gastenkamers die heel prettig zijn en ook uitkijken op de tuin.

Er zijn heel veel plekken in de tuin waar je heerlijk van het uitzicht kunt genieten. In een apart moderner huisje naast de boerderij is de woonkamer plus keuken en slaapkamer voor 2 personen. Het huisje is gezellig ingericht en van veel gemakken voorzien. Ans is een heel ontspannen en aardige gastvrouw die het haar gasten graag naar de zin wil maken. Heerlijke biologische maaltijden.

We genoten van de rust en de tuin en het huis. Je kunt er uitgebreid wandelen in de buurt, in het mooie coulissenlandschap. Dichtbij zijn ook leuke musea en kasteel Hackfort met de vergeten-groenten-tuin, fijn restaurant en leuke wandelroutes.

Hartelijke groet van onze fam uit Rotterdam.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

In augustus heb ik het welness en wandel arrangement gedaan bij Rezonans en ik heb het heerlijk gehad. Mooie en rustige omgeving, mooie mensen en de verdieping en creativiteit die ik nodig had op dat moment. Via een vriendin van mij ben ik bij Marloes terecht gekomen en via haar heb ik Rezonans gevonden, erg tevreden over de communicatie en alles was goed geregeld. Heel erg fijn!

 

Gwen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                                        12 augustus 2020

Lieve Ans, ik wil je bedanken voor al je goede zorgen.

Ans is een lieve, zorgzame en gastvrije vrouw met een groot hart en ze kan heerlijk koken. Ik ben 4 dagen op retraite geweest bij haar. Ik voel bewondering voor haar hoe zij in het leven staat en Rezonans runt. Door haar coaching, meditatie, speksteen snijden, tekenen en voetenbadje ben ik weer helemaal tot mezelf gekomen. Ze had precies het juiste plekje voor mij gereserveerd. Ik zou iedereen aanraden bij Rezonans te boeken. Het voelde voor mij als een stukje paradijs op aarde.

Liefs Caroline

_____________________________________________________________________________________________

                                                                                                                           28 mei 2020

Hoi Ans,

"Ik heb het mijzelf gegund, een retraite bij Rezonans. Ook al ben ik moeder van 2 kleuters en echtgenote van een man met een ontzettend drukke baan, ik maakte de keuze om nu enkele dagen tijd te maken voor….. mij. Ja, in deze hectische coronatijd besloot ik er een paar dagen tussenuit te gaan.  

En wat ik vond in Warnsveld was meer dan ik had durven hopen. Hier, op dit magische erf, zonder enige verplichting in het vooruitzicht, kwam ik in lange tijd écht tot rust. En dat deed meer met me dan ik had verwacht.  Ik legde mijn telefoon zoveel mogelijk opzij, wandelde in de natuur, mijmerde (dát was lang geleden!) op één van de vele mooie plekjes op het erf, at heerlijke biologische maaltijden, ontdekte nieuwe creatieve kanten in mijzelf toen ik met speksteen aan de slag ging en had bovenal enkele ontzettend inzichtgevende gesprekken met gastvrouw Ans de Graaf. Deze dagen bij Rezonans vond ik niet alleen vrijheid, rust en bezinning, ik vond ook mezelf weer terug.  

Ik gun iedereen deze ervaring. Vooral moeders spoor ik aan een retraite te overwegen. Het begint met een keuze durven maken voor jezelf. Waar ik eerst  dacht dat ik mijn gezin niet alleen kon laten, bleek uiteindelijk dat ik heel veel mensen juist een plezier had gedaan door even weg te gaan. Mijn ouders die spontaan aanboden op onze kinderen te passen, de kinderen die sinds lange tijd hun opa en oma weer zagen en mijn man die opeens ook een vrij weekend had. Ik heb geleerd niet meer andermans gedachten in te vullen en vooral bij mijn eigen gevoel te blijven. En wat daar leeft ook uit te spreken. Om dat gevoel niet meer 'uit het oog' te verliezen mediteer ik nu twee keer per dag (ik toverde een rommelhok op zolder om tot een kamertje voor mij, waar ik eigenlijk niet meer ben weg te slaan nu), heb ik schilderspullen en speksteen gekocht, en wandel ik elke dag een uur. Dingen die ik altijd al wel wilde doen maar nooit deed omdat ik maar doorraasde in de vijfde versnelling, met mijn aandacht bij iedereen behalve mijzelf. Nu ik de keuze heb gemaakt het anders te doen sta ik dichter bij mezelf dan ooit. En dat is een fantastische plek. om te zijn."

Els

______________________________________________________________________________________________

 

                                                                                                                       Januari 2020

Lieve Ans,

 

Bedankt voor de meer dan geweldige 5 dagen.

Ik heb zeer genoten van mijn verblijf tijdens de retraite.

Ik ben werkelijk als een ander mens thuis aangekomen.

Leef bewuster

Laat mij niet opjutten

En neem de tijd, MIJN tijd!!!

 

Blijf jouw mooie jij

 

Hartelijke groet,

Wilma Olivieira

____________________________________________________________________________________________

                                                                                                                           Jan 2020

Lieve Ans,

Wat ben jij een mooi mens en wat heb jij een kennis in huis. fijn dat je dat wil delen. Ik heb veel geleerd!

Ik ben anders naar mezelf gaan kijken en heb mijn creatieve kant weer terug gevonden. Hopelijk kan ik de rust die ik hier heb ervaren behouden. Lieve ans bedankt voor deze bijzondere week. En wie weet kom ik nog wel een keertje terug  om nog eenkeer te genieten van die prachtige omgeving of voor een opfris cusrus,

Hartelijke groet,

Creatieve Vera

______________________________________________________________________________________________

Bedankt Ans voor de rust en balans.                                                                   Jan 2020

Tot ziens

Wilma

_____________________________________________________________________________________________

Lieve Ans,

In de omgeving van Warnsveld waar de prachtige boerderij Rezonans staat, werd ik gastvrij ontvangen door jou.

Genietend van een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch en dito avond maatijd kwam ik afgelopen dagen tot rust en heb ik mijn gedachten de vrije loop kunnen laten. Tijdens de wandeling voelde ik me vrij om te huilen of te lachen.

Het coaching gesprek met jou laat me nadenken over keuzes en mogelijkheden die ik kan en wil maken.

Heel veel dank daarvoor, Ans!

Hartelijke groet,

Mia

 

___________________________________________________________________________________________

 

                                                                                                                              December 2019

Lieve Ans!

 

Het is er eerder nog niet van gekomen, hierbij alsnog een mooie recentie om je te bedanken voor de geweldig fijne retraite bij jou:

Ik ben bij Ans geweest voor een 4 daagse retraite en dat is het beste kado wat ik mezelf op dat moment had kunnen geven... na maanden tobben in een flinke burnout lukte het me niet meer om de draad weer op te pakken en mijn draai te vinden... ik draaide cirkels op zoek naar hoe ik mijn transformatie verder vorm kon gaan geven in mijn 'nieuwe' leven. Ik had begeleiding gekregen van een burnout coach, wat sterk was gericht op 'de klacht' waardoor mijn zelfvertrouwen ook een buts had opgelopen. Hoe moest ik verder? Ans kan fantastisch readen.  Op de eerste dag raakte zij meteen de juiste snaar. Door de tijd met mezelf en de sessies met Ans had ik de rode draad weer te pakken hoe ik verder kon. Daardoor heb ik weer zoveel zelfvertrouwen terug gevonden.  Naast dat ik mijn pad weer heb gevonden (met ook heel praktische stappen!) heb ik ook iets kunnen achterlaten en loslaten. Sinds ik bij Ans ben geweest stroomt mijn energie weer, omdat ik nu met de juiste dingen bezig ben en de juiste keuzes maak waardoor er weer energie vrij komt. Ik ben Ans enorm dankbaar. Ze voelde mij zó goed aan. Het was een hele fijne en bijzondere ervaring.  Het heeft me zoveel gebracht! Iedereen kan ik het aanraden! Loop je vast,  draai je in cirkels, op zoek naar jezelf,  je intuïtie, je pad? Stap er eens helemaal uit en gun jezelf een retraite.  Mij heeft het enorm veel gebracht. Ans, ik kom zeker bij je terug!

Hopelijk kun je hier iets mee op je eigen website.

Liefs!

Katja

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                                            mei 2019

 

We genoten van de tuin, de rust, en het huis. Op de foto ziet men de voorkant van het huis waar de vriendelijke eigenares woont. In het achterste gedeelte zijn de gastenkamers die heel prettig zijn en ook uitkijken op de tuin. Er zijn heel veel plekken in de tuin waar je heerlijk van het uitzicht kunt genieten. In een apart moderner huisje naast deze woning is de woonkamer plus keuken en slaapkamer voor 2 personen. Die is gezellig ingericht en van een hoop gemakken voorzien. De verhuurster is een heel ontspannen en aardige gastvrouw die het haar gasten graag naar de zin wil maken.

_______________________________________________________________________________________________

 

Dag Ans,                                                                                                            maart   2019

Het is al weer even geleden dat ik bij je ben geweest.
Hierbij stuur ik referentie/

Wat was het fijn bij Rezonans!
Een mooie locatie in een mooie omgeving maakte mijn verblijf heel ontspannen en comfortabel.
Het was heel prettig om onder begeleiding van Ans tot me zelf te komen, ik voelde me erg op mijn gemak bij je.
Je heerlijke kookkunsten maakte het compleet, wat heb ik gesmuld!

Nogmaals dank voor je zorg en wie weet tot ziens!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Ans,                                                                                                         2019

Dankjewel voordeze 2 mooie dagen hier. Je hebt een heerlijke plek gecreerd. dat is inpirerend!

Lieve groet,

Jeltje en Katerina.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018

Samen met 35 aangesloten aanbieders - bewuste ondernemers en professionals uit de Achterhoek - vierden we op 1 juni 2018 het eerste lustrum van Bewust Achterhoek. Het werd een geweldige dag mede door de fijne plek die Rezonans is. 
De tuin is prachtig, er heerst een natuurlijke rust en er zijn fijne zitjes op verschillende plekken. Ook de binnenruimtes zijn sfeervol ingericht. Ans doet dat heel goed. 
En daarnaast verzorgde Ans de - geheel biologische - catering. Met heerlijke taarten - voor een elk wat wils, dus ook gluten- en suikervrij - en een overdadige lunch met drie verschillende soepen, salades, (belegde) broodjes en nog veel meer. Het was smullen! En ook stond er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.
Van veel deelnemers kregen we terug dat het ze een fantastische plek vonden. En mede daardoor ook een heel fijne lustrumdag hadden beleefd.
Dankjewel, lieve Ans, voor al je goede zorgen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Ans,                                                                                                                           2018

 

Dank voor de geweldige bijdrage die je hebt kunnen zijn voor onze MAGISCHE innerlijke reis!!!!

Ik kom je graag weer een keer bezoeken en in afstemming waar ik een bijdrage zou kunnen zijn in ondersteuning van de werkzaamheden bij Rezonans.

Ik ben benieuwd naar je foto’s.

 

Liefs, Ingeborg 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik stuur je hierbij een review die je op Facebook of je website kunt plaatsen:

 

Rezonans en Ans zijn één!

Dat is voelbaar zodra je het terrein opkomt. Met liefde en hartelijkheid word je gedurende het verblijf omringt.

Heerlijke maaltijden die ze met gemak en oog voor presentatie en creatie op tafel zet.

De prachtige uitzichten en krachtcirkels geven je direct aansluiting tot dit bijzondere stuk natuur.

 

Dank Ans voor de geweldige bijdrage die je hebt kunnen zijn voor onze MAGISCHE innerlijke reis!!!!!

 

Liefs,

Aranka

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

5 mei 2018

Regio Rotterdam Heerlijk uitgerust in een prachtige omgeving. Ans laat je helemaal thuis voelen. De retraite was een mooie beleving. Een verblijf op Rezonans is een cadeautje aan jezelf. Nogmaals dank Ans voor de mooie tijd.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mooie locatie met authetieke en gastvrije sfeer, in  schilderachtige omgeving.In september heb ik een lang weekedn doorgebracht op Rezonans. Dit heb ik als zeer aangenaam en rustig ervaren. Dat is te danken aan de verstilde ligging van de mooie boerderij, de sfeervolle inrichting, en de hartelijke verzorgingdoor gastvrouw Ans. Ze maakt heerlijke maaltijden klaar, had en nam tijd voor goede gesprekken en de healing die ze op mijn verzoek gef was zeer effectief. Kortom een plek om nog eens terug te gaan.

Mevrouw Verburg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Begin september hebben we met een groep dames bij Rezonans de ruimte gehuurd om een meditatieweekend te houden. Een prachtige plek om verliefd op te worden. Voor ons heel jammer dater dat weekend heel veel regen viel. Maar de gastvrijheid en aandacht, de meer dan goede keuken, de aanvullende ondersteuning van gastvrouw Ans, was zeker een meerwaarde. Zeker een plek om terug te komen als je wilt ontspannen, elkaar ontmoeten, en op het spiritueel  niveau kun je bij rezonans je geest maar ook je hart ophalen. Een praacht plek met mooie en fijne mensen.

Pluis van der Ven

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een heerlijk weekend uitgerust bij Rezonans: Lekker gewandeld in het grote veld. Gefietst in de omgeving. 

Geluierd in de prachtige tuin vol edelstenen.

Ans, bedankt voor je zorg en gastvrijheid.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26-07 -2017

Wat een heerlijke plek om lekker bij te komen en te genieten van alles wat er door Ans aangeboden wordt op deze prachtige plek. Ik heb hier afgelopen weekend als moeder van een in augustus 1 jaar wordend heerlijk kereltje even de balans opgemaakt voor mezelf. Ik kan iedereen aanraden hier te komen voor ontspanning, bezinning, balans opmaken. Maar ook voor leuke workshops, lekker eten, prachtige bed&breakfast en nog vele leuke andere uitingen. Kortom een dikke 10

Joke Groot Roessink

________________________________________________________________________________________________

 

Juli 2017

Ans, hier een bericht voor in je gastenboek. Ik had een cursus gepland in Zutphen, 2 uur rijden vanaf Noord Holland. Het weer beloofde goed te worden, dus mijn man en ik besloten om een dag eerder richting Zutphen te vertrekken. Zo konden we van de omgeving genieten en zou ik de dag daarna op tijd bij de cursus verschijnen. Zo gezegd en zo gedaan. We hadden een heerlijk verblijf in Rezonans met als gevolg dat ik toch nog bijna te laat was. We hadden zo heerlijk geslapen, we werden laat wakker en daarna zaten we gezellig buiten in de mooie tuin te genieten van het lekkere ontbijt. We kwamen heerlijk tot rust. Ans, bedankt voor je goede zorgen en wie weet, tot ziens.

 


 

September 2016

RezonANS is een oase van rust, warmte en gezelligheid. Gastvrouw Ans gaf ons het gevoel dat we bij een dierbare vriendin aan het logeren waren, en haar heerlijke ontbijtjes en avondmaaltijden maakten het helemaal af! En niet te vergeten de fijne gesprekken die we hebben gehad… De omgeving is prachtig, en we hebben heerlijk gewandeld!

 

Groetjes en liefs,

Oliva

_______________________________________________________________________________________

September 2016

Hallo Ans,

Ik ( we ) kijk (en terug op een heerlijk weekend.

De dag erna was het werken in Ziekenhuis in schril contrast met de rust van het weekend.

De ontgiftging startte met een verkoudheid en een lichte herpes bij neus door het vele

 

Je huis ademt een prettige sfeer en het eten was heeeerlijk.

Hartelijke groet

Jacqueline Sharpe

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bijzonder aardige ontvangst. Mooie kamer met prachtig uitzicht. Heerlijk ontbijt. De Bed and Breakfst staat in een prachtige omgeving waar ik graag nog een keer meer van wil zien

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gastvrouw Ans heeft heerlijk voor mij een 3-gangen maaltijd gekookt. Smaak en textuuur waren goed. Ze steldeme op mijn gemak. Ze stelde zich dienstbaar op. Een huiselijk en informeel karakter. Een plek waar je ongestoord kan genieten van de natuur, om dat de andere tafeltjes op grote afstand van je zijn. Je voelt vrijheid.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heerlijk ik kom zeker nog ee keer terug

Locatie is fantastisch, diversiteit en gastvrijheid, gastvrouw indrukwekkend.

________________________________________________________________________________________ 

 

2 augustus 2016, mijn lieve vrouw wordt 60 jaar.

Ik een feestje organiseren anders dan anders.

Ik kwam terecht bij Rezonans in Warnsveld. 

Voor een groep van circa 25 mensen heb ik samen met

Ans een dag programma opgesteld in de vorm van een

meditatie en daarna een creatieve workshop.

Iedereen die mee wilde doen kon geheel zijn/haar eigen

gang gaan in de vorm van een collage, gedichtje, of wat dan ook.

Tussendoor natuurlijk koffie met gebak, lunch en hartige taarten buffet.

 

De meeste van de gasten hadden nog nooit iets met meditatie gedaan

en de workshop verwachtte ook niemand.

 

Ondanks het mindere weer een top dag gehad en deze dag

was prima georganiseerd door Ans de Graaf en haar helpers.

Iedereen heeft genoten en vonden het een geweldig leuk

feestje. De locatie Rezonans is uitermate geschikt voor

dit soort kleinschalige feestjes. Ik kan het iedereen aanraden.

 

Groeten

David de Bree

_____________________________________________________________________________

Lieve Ans,

 

Van 23 tot en met 26 augustus ben ik bij jou in retraite geweest.

Wat een bijzonder mooie plek en mooie omgeving.

Ik mocht kiezen uit 4 kamers en een appartement,je gaf mij alle tijd en ruimte om de juiste plek te kiezen.

Voel maar zei je.

Ik heb de tijd van mijn leven gehad,geboft met het weer.

4 dagen buiten geleefd met jou als gastvrouw en coach.

Fijne gesprekken met je gehad,mijn innerlijke reis, zo helend.

De massage om dat wat ik los heb mogen laten nog meer te integreren in mijn lijf.

Lieve Ans ik ben dankbaar dat ik deze tijd bij jou heb mogen doorbrengen.

Je bent een mooi en warme vrouw.

 

Veel liefs,

Hanny

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

februari 2017

Eindelijk was en zover. Superspannend, want we gingen iets nieuws doen. Het yogaschrijfweekend  Zen en Pen: dichter bij jezelf. Het programma stond snel vast en vijf deelnemers gingen de uitdaging aan. Een afwisselend weekend met yoga en schrijven.

Het was een vol en waardevol weekend in warnsveld. Locatie Rezonans was onze verblijfsplaats.

Een fijn, intiem en gezellig onderkomen.

De yoga maakten de schrijfspieren soepel, zette het creatieve brein open en zorgde dat de inspiratie volop kon stromen.

De gerichte schrijfopdrachten leverden pareltjes op. En ja, soms was het ook zweten om iets op papier te krijgen. Door elkaar te helpen, te luisteren en soms opnieuw te beginnen, lukte het iedere keer weer.

Nieuw inzichten, luchtige teksten, filosofische overwegingen en verrassende wendingen. Er kwamen een scala aan verhalen. Het schrijfplezier spatter ervan af en iedereen heeft voldoende stof om de komende tijd verder te schrijven.

 

hartelijke groet, 

Rea en Trea

____________________________________________________________________________

augustus 2016

Lieve Ans

Ontvangst met bloemen

Geslapen als een roos

Een ontmoeting met ' Vergeet mij niet '

Het moest zijn

Een zonnegroet,

Monique en Saskia

__________________________________________________________________________

Augustus 2016

Hoi Ans,

Ik wil je nog eens danken voor het aangename verblijf, het heeft me echt goed gedaan.

Je bent een warme vrouw en ik voelde me erg welkom. Als ik nog eens nood heb om ertussenuit te zijn weet. Ik Rezonans te vinden :-)

Warme groetjes,
Bart  ( Belgie )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heel gastvrij ontvangen met een super ontbijt. Speciaal afgestemd op mijn dieet. Prachtige tuin

________________________________________________________________________________________

Juli 206

Lieve Ans,

Ik wil je hartelijk danken voor de heerlijke dagen die ik afgelopen week bij jou heb mogen doorbrengen. Jouw liefdevolle aanwezigheid, aandacht en healings hebben mij teruggebracht bij het licht, zodat ik de donkerte achter me kan laten. Hiervoor voel ik heel veel dankbaarheid.
Ik vind het lief van je dat ik steeds een speciaal ontbijt van je kreeg en dat je rekening hield met mijn dieet. Zelfs nam je de moeite om earl grey thee van Pickwick te kopen. Wat een gastvrijheid!
Rezonans is een paradijselijke plek, waar ik volop genoten heb van de mooie natuur en tot rust gekomen ben.
Voor herhaling vatbaar. Je zult me dus wel terug zien. Hartelijk bedankt voor alles! 
Ik wens je vrede en alle goeds toe.   

Rian van de Brand

__________________________________________________________________________________________

 

Retraite bij Rezonans. Ik zeg doen!! Tot jezelf komen, verwerken, bezinnen, creatief bezig zijn, wandelen in de mooie omgeving, mooi Zutphen bezoeken, gewoon "zijn". Ans is een liefdevolle wijze gastvrouw die je op een intuitieve wijze de begeleiding biedt die je nodig hebt en... ze kan fantastisch koken. #hetisthuiskomenbijrezonans  liefs Petra Jobse

 
_______________________________________________________________________________________________________________________
 

 

April 2016

Lieve Ans,

Ik voel zoveel dankbaarheid en nog veel meer voor alles wat ik hier op dit magische plekje mocht beleven:

- de prachtige natuur

- heerlijke wandelingen

- de inzichtgevende consulten

- onze gesprekken

- de bakjes troost ( pap van Ans )

- de hemelse rust en stilte

- het overheerlijke eten

- de vergezichten : elk raam is een afzonderlijk televisietoestel 

- ........

Een hemels plekje op aarde.

Ans '' plekje

Dankjewel!

Inge Gauthier

______________________________________________________________________________________________

 

februari 2016

Lieve Ans,

Dankbaar ben ik dat ik hier deze week mocht verblijven. Op kracht mocht komen en mijn pad mocht hervinden.Dank je wel voor alles lieve Ans en tot ziens

With Love Petra   -x-

_____________________________________________________________________________________________

 

22 februari 2016 ben ik 5 dagen in retraite gegaan bij Rezonans in het mooie, rustige, landelijke Warnsveld vlakbij de gezellige stad Zutphen. Ik verbleef in het vrijstaande appartement/vakantiehuis dat van alle gemakken voorzien is. 
Ik zit middenin een echtscheiding en zocht de rust en kracht om mijzelf weer een beetje terug te vinden.
Dankzij eigenaresse Ans is dat erg goed gelukt, tijdens de retraite heb ik met haar veel goede gesprekken gehad en heb ik een mooie innerlijke reis gemaakt. Ook mocht ik genieten van een voethealing en een lichaamsmassage met klankschalen.
Tijdens de retraite kwam ook mijn creativiteit naar boven door een spirituele tekening te maken en het werken met speksteen.
De retraite heeft mij veel inzichten gegeven, het was een mooie, emotionele, leerzame ervaring die mij veel heeft gebracht. 
Ook de gezellige gastvrijheid van Ans wil ik niet vergeten te melden, het goed verzorgde ontbijt, de lunch en diner waren heerlijk en Ans staat altijd voor je klaar. 
Judith

___________________________________________________________________________________________

 

"Mijn ervaring met een massage bij Rezonans: Ik heb vorige week een massage ontvangen bij Rezonans. Een massage bij Rezonans is een bijzondere ervaring. Het is een andere massage dan die ik ken vanuit bijvoorbeeld sportmassage en die vooral op de spieren is gericht.

Ans maakt gebruik van verschillende invalshoeken. Zo gebruikt ze verschillende Egyptische oliën met een specifieke doorwerking, en maakt ze gebruik van klankschalen en andere trillingsbronnen zoals stemvorken. De massage is gericht op een diepe doorwerking en raakt het hele systeem aan. De massage wordt met veel aandacht en afstemming gegeven. Voor mij werkt het zowel ontspannend als reinigend, en helpt me om in mijn kracht te blijven staan. Een aanrader om dit eens (of meerdere keren) te gaan ervaren!"  Tasja

___________________________________________________________________________________________

 

"Bij Ans / Rezonans verblijven is voor mij een feest van rust, openbaringen en energie! Een plek waar de rust in de grond zit en waar de omgeving uitnodigt tot verstilling en genieten van wat de natuur te bieden heeft.

Tijdens mijn verblijf  heeft ze mij in een aantal meditatieve sessies ( regressie?) begeleidt door fases van mijn leven en herinneringen die mij nog altijd dwars zaten. Het openen van mijn chakra’s heeft mij op dat moment doen ervaren dat er nog verdriet en schuld in mij aanwezig was. Ook de oorzaak van het patroon wat onder mijn doen en laten ligt werd aangekaart. Met behulp van de technieken die Ans gebruikt zijn deze zichtbaar en voelbaar geworden waarna ik ze ook een andere plek heb mogen geven en heb mogen loslaten. In de vijf dagen - en vier sessies- ben ik door het zware gevoel van spijt en schuld heen gegaan naar lichtheid, blijheid en een grotere vertrouwdheid met wie ik ben en wat ik te doen heb.

In deze vijf dagen ben ik ook aan de slag gegaan met speksteen. Tijdens mijn eerste verblijf had ik hier al mee gewerkt en de rustgevende werking ervan ondervonden. Nu wilde ik dat opnieuw gebruiken omdat ik slechts een week had om bij te komen voordat ik weer aan de slag moest.

Wat het werken met speksteen zo meditatief maakt is dat het je leert te dealen met wat is en te reageren op de mogelijkheden die zich  voordoen i.p.v. je druk te maken over de onmogelijkheden.

Het vijlen, voelen, kijken en weer vijlen bracht me ook veel plezier. Plezier in het doen, het volgen van mijn gevoel zonder een vastomlijnd resultaat voor ogen. Behalve dat ik dit beeldje op mijn laatste dag wel af wilde hebben.  De gedachte dat ik erop kon vertrouwen dat als het de bedoeling was dat ik dit af zou krijgen, dat dan ook zou lukken en als het niet de bedoeling was dat er zich dan vanzelf oplossingen  zouden aandienen, hielpen me om me in alle rust aan het vijlen, schuren en polijsten te wijden. En met de concentratie en rust, ondanks ettelijke onderbrekingen, groeide mijn blijheid en tevredenheid. Voor datgene wat onder mijn handen, in mijn hart en in mijn hoofd ontstond.

Hoe simpel kan het zijn om los te laten en los te komen.
Hoe goed heeft me dit gedaan om tot diepe rust te komen.
Hoezeer ben ik gevoed met blijheid, tevredenheid en nieuwe energie!

Ik kan je met hart en ziel een verblijf  bij Ans aanraden!" Brigitte van Beek

___________________________________________________________________________________________

 

lieve ans, wat hebben wij een heerlijk weekend gehad wat voelde als een lange week vakantie.even helemaal tot rust komen in een hele mooie omgeving en heerlijke diepgaande gesprekken tijdens en na het eten!je hebt ons een hele fijne tijd gegeven!!en de workshop intuitief schilderen was een interessante verdieping naar jezelf!!lieve groeten mark en yvonne

___________________________________________________________________________________________

 

Meditatie weekend bij Ans
Begin september hebben we met een groep dames bij Rezonans ruimte gehuurd om een Meditatie weekend te houden.
Een prachtige plek om verliefd op te worden.Voor ons heel jammer dat er dat weekend heel veel regen viel.
Maar de gastvrijheid en aandacht, de meer dan goede keuken,de aanvullende ondersteuning van Ans,was een goede meerwaarde.
Zeker een plek om terug te komen als je wilt ontspannen, elkaar ontmoeten, en op het spiritueel niveau kun je bij Rezonans je geest maar ook je Hart op halen.
Een pracht plek met mooie en fijne mensen.
Groet van Pluis v.d.Ven

 

___________________________________________________________________________________________

Lieve Ans,

Alweer een hele dag thuis, maar met in gedachten nog steeds ons
heerlijk verblijf bij jou. Ik wil je in ieder geval nog heel hartelijk danken voor
alle goede zorgen en wel speciaal de moeite die je genomen hebt om
aan mijn dieetproblemen zoveel aandacht te geven; ik kon zo van alles meegenieten.
En natuurlijk ook de behandeling met de mooie klankschalen-sessie ter
afsluiting; het heeft me echt goed gedaan: ik voel me best wat rustiger door.
mede ook door de sfeer in huis en hof.

We kunnen er met veel goede herinneringen aan terugdenken.

In ieder geval wens ik je veel succes met alles waar je mee bezig bent
en nog zult zijn.

Met veel lieve groeten,
Ineke Sprenger-Hesselink.
augustus 2015

___________________________________________________________________________________________

Ans, bedankt voor de heerlijke retraite, de effectieve innerlijke reis die ik met jouw begeleiding mocht maken. Ik heb genoten van de prachtige en krachtige omgeving. En ik verheug me er nu al op om te speksteen snijden met mijn kinderen! Ik kom zeker terug! ( jouw bietensoep heb ik vandaag ook gemaakt en hij was voortreffelijk..) warme groet, Loes Heideman

___________________________________________________________________________________________

De tweede week in augustus 2015 was voor ons een week om niet snel te vergeten. Wij logeerden met onze twee dochters, schoonzonen en hun beider dochters ( 14 en 8 maanden) bij jou op de boerderij. We sliepen in de boerderij in prima kamers en beschikten over de grote gezellige huiskamer met keuken aan de andere kant van gigantische Catalpa-parapluboom. Daaronder stond een grote tafel voor de " italiaanse" avonden. Ernaast een mooi groot grasveld om met de kleinkinderen te spelen en met z'n allen te ontspannen. Daarna fietsen en wandelen in de prachtige omgeving. Super relaxed.
Het mooie weer zal ongetwijfeld geholpen hebben bij onze heerlijke kennismaking met de Achterhoek,immers geen drup regen gezien!
Wat zeker ook geholpen heeft is jouw vakmanschap als gastvrouw en de kunst om ons direct compleet relaxed te laten zijn in jouw "huis".
Wij hebben allemaal erg genoten van de ambiance, de rust en de omgeving. Volgens mij hebben wij ook de "Rezonans" gevoeld, wat dat dan ook moge zijn.

Ans bedankt!

Groet,
Abel

___________________________________________________________________________________________

 

Bericht: Voor Ans Van 2 tot 6 maart 2015 heb ik mogen genieten van rust ,een gastvrouw die lekker kookt ,en me thuis gevoeld heb .Gewandeld met de hond en gewerkt aan mijn bundel .schrijven .Bij mezelf te blijven met de beide benen op de grond d.m.v. retraite . Groet Gezina .

___________________________________________________________________________________________

 

In September heb ik een lang weekend doorgebracht op Rezonans dat ik als heel aangenaam en rustgevend ervaren heb. Dat is te danken aan de verstilde ligging van de mooie boerderij, de sfeervolle inrichting, en de hartelijke verzorging door gastvrouw Ans. Ze maakte heerlijke maaltijden klaar, had en nam tijd voor goede gesprekken en de healing die ze me op mijn verzoek gaf was zeer effectief. Kortom, een plek om nog eens naar terug te gaan.
Diana Verburg


 

"Perfect - can't wait to return!"
5 of 5 stars Reviewed 2 August 2014
I have stayed at this property three times now and each time feel as if I have returned home and each time I leave can't wait to come back. Ans - the name of the owner, is more than just the owner. She is the heart and soul of the place, making everyone who visits feel as though they are family and friends. The location of the property is set within one of the most beautiful areas in Holland and I met people from the Netherlands who felt as though they were in another country altogether, so special is the warmth of welcome and the comfort one feels in being there. It is like being in a very special and exclusive place all of your own where you can forget about all the usual cares and troubles and go there for complete rest and relaxation, whether that includes simply enjoying the countryside and the nature all around, partaking in a healing session with Ans, painting using the countryside as an inspiration or just doing nothing. I recommend this property for families, couples, groups as well as individuals travelling by themselves. There is something for everyone here. There are self-catering facilities, however, the food that Ans cooks herself from scratch using local bio and organic ingredients is wonderful and you will always be more than satisfied by her simple, lovingly made home cooking, full of flavor and very wholesome. We are a family of five and it is unheard of for all of us to agree on a location to return to for another vacation, but all of us look forward to visiting Ans next year.

Room Tip: Stay in the lovely self contained apartment for self catering for families or stay in the main guest...

 


 

September 2014:
Een heerlijk weekend uitgerust bij Rezonans: lekker gewandeld in het Grote Veld, Gefietst in de omgeving. Geluierd en gemediteerd in de prachtige tuin vol edelstenen. Ans, bedankt voor je zorg en gastvrijheid.

Lieve groet,
Erica Broekhoven

 


 

Heel graag wil ik mijn ervaring delen van mijn paar dagen retraite in Rezonans.
In de oase van rust en stilte is mijn verblijf in Rezonans er één geworden die ik niet snel vergeet, en diep van binnen koester! De gastvrouw Ans, is een bijzondere, warme vrouw die vanuit haar hart betrokken is bij haar gasten en heerlijke, biologische maaltijden klaarmaakt. Ze verwend je op alle mogelijke manieren en niets is haar teveel.
Gastvrij, open, warmte, natuur, authentiek, inspiratie & verdieping zijn een paar (kern) woorden die passen bij Ans en haar mooie boerderij. En niet te vergeten Ayla, de lieve hond, samen hebben we prachtige wandelingen gemaakt.

Dank je wel voor alles, en tot heel snel ziens!
Benella Spelde

 


 

"SUPER verblijf, SUPER locatie, SUPER ligging"
conny van eeuwijk

 


 

Lieve Ans.

Wat heb ik hier een top tijd gehad. Een midweekje Rezonans heeft mij het gevoel gegeven dat ik drie weken vakantie heb gehad . Rezonans ligt midden in het groen. Ik heb er dan ook uren gewandeld. Verder heb ik een aantal sessies van Ans( de ontzettende lieve gastvrouw) gehad. Deze waren zo bijzonder en hebben me veel inzichten over mezelf gegeven, heel waardevol. Ook heb ik er heerlijk gegeten, iedere dag vers gekookt ook door de gastvrouw. Wat ook bijzonder is aan Rezonans is dat het een spiritueel en vakantiecentrum is, waardoor er een diversiteit aan mensen overnacht. Bij Rezonans ervaar je zo'n serene rust. De tuin is zo'n fijne plek overal vind je er zitjes waar je rust ervaart. Voor mij is het duidelijk zo gauw ik kan ga ik weer terug naar Rezonans voor de rust en de bijzondere sessies/ consulten en de warmte van de gastvrouw. De consulten zijn zo bijzonder dat besef je al als je bij Rezonans bent maar eenmaal thuis nog meer. Het werkt door. Ik ben nu een paar weken verder en voel steeds meer rust in mijzelf. Een echte aanrader voor iedereen die van warmte, rust, lekker eten en van zichzelf houdt, en anders helpt Ans je hiermee wel op weg.

lieve groetjes Conny

 


 

Mooie locatie, met authentieke en gastvrije sfeer, in schilderachtige omgeving. Anoniem

 


 

Ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam. In plaats van de kamer die wij geboekt hadden, (die er overigens ook verzorgd uitzag), kregen wij het appartement voor dezelfde prijs. Dit was zeer sfeervol ingericht, ruim, zeer licht en van alle gemakken voorzien. Verder is de locatie schitterend en de mensen erg aardig. Kortom, we hebben ervan genoten! Anoniem

 


 

Vriendelijke ontvangst en alle service gekregen tot aan lenen fietspompje toe voor een fietstocht. Uitgebreid ontbijt met aardbeitjes en tomaat en verschillende soorten beleg. En dat alles uitgeserveerd in de zeer zonnige en prachtige tuin met landelijk uitzicht. Fantastisch. Value for money.
EJAM van der Lugt, Weert (NL). 2012-09-11

 


 

Beste Ans,

Zaterdag 15 september hebben wij bij jou op een bijzondere manier de dag door gebracht.
Aan de slag met speksteen was erg leuk, wat een apart materiaal, zo sterk en toch zo kwetsbaar!
De healing hebben we beide als heel bijzonder ervaren. Er gebeurde zeker wat. Kortom een mooie dag die ons altijd bij zal blijven. Heel bijzonder om dit samen te hebben ervaren!

Groetjes,
Mariska en Sabine

 


 

Beste Ans,

Na wat getwijfel, bleek Rezonans een superlocatie te zijn om eens rustig een moeder-dochter weekendje te hebben, weg uit de drukte. Respect voor onze privacy en toch die extra warmte van de kleinschaligheid en jouw persoonlijkheid natuurlijk.
De voetenbadjes met olie waren heerlijk ontspannend. De consulten gaven ons weer nieuwe gespreksonderwerpen. En trouwens, mijn mandala blijkt me steeds weer vrolijk te maken.
Nogmaals bedankt voor al je gastvrijheid.

Conny en Sanne


 

Warnsveld, 31 maart 2012

Lieve Ans ,

Ik wil je nog hartelijk danken voor het heerlijke verblijf in jouw bijzondere omgeving. Ik zie t steeds voor me. Fijn dat je zo positief over mijn werk was. Dat doet goed. Dank je. Jouw geinteresseerde kijk op mijn werk heeft me heel veel energie gegeven. De rust die ik in jouw omgeving heb ervaren was een mooie ervaring. Ik hoop op een herhaling. De terugweg zat ik te dromen achter mijn stuur en ik was weer zo in Breda. Thuis gekomen heb ik mijn werk bekeken, ik ben blij.
Lieve Ans tot ziens succes met jouw kunst. Zo noem ik alles wat je doet. Heel bijzonder .
Lieve groeten van Beppie Branca Wildstrom-Knoop.

wildstrom-knoop.nl

 


Lieve Ans,
Ik heb een heel goed weekend gehad bij jou, met nog 3 vrouwen. We hebben gemediteerd, klanken gemaakt, getrommeld, getekend, gewandeld, gehuild en gelachen, gedeeld en heerlijk gegeten. Bedankt voor jouw fantastische begeleiding van dit weekend. Je bent een warme persoonlijkheid en bent heel betrokken bij ieders proces. Je weet precies aan te sluiten op wat iedereen op dat moment nodig heeft. En dat alles met veel liefde, lichtheid en humor. Bedankt!!
Liefs van Henny


Lieve Ans, dank voor je deskundige begeleiding en de liefdevolle manier waarop je het weekend hebt gevuld. Ik wens je een mooie tijd in Egypte, en wie weet, reis ik nog eens met je mee. Laat t me in elk geval weten.

Lieve groetjes
Josje


Dinsdag 28 juni,

Jaarlijks organiseren voor de vrijwilligers van Home-Start en Doorstart uit Zutphen een uitje als dank voor al het werk wat ze voor de gezinnen gedaan hebben. Dit jaar zijn we hiervoor bij Ans van Rezonans terechtgekomen. Het weer werkte fantastisch mee, het was een prachtige zomerdag. We werden gastvrij ontvangen in de tuin rondom het huis en konden even genieten van de inspirerende omgeving. Door het mooie weer konden we de Egyptische voetbaden buiten gaan beleven. Wat een genot, het hete water met Egyptische oliën, de fluitende vogels, en de klankschaalmeditatie. Het geheel werd afgesloten met een wederzijdse voetmassage. Iedereen heeft ervan genoten. Alle vrijwilligers zijn deze ochtend zeker verwend en gingen verfrist weer naar huis. Hartelijk bedankt voor deze fijne ochtend.


amsterdam, 10 juli 2011

Lieve Ans,

Het is alweer ruim een week geleden, dat we afscheid hebben genomen van jullie en "Rezonans". Terugkijkend vonden Ida en Ik allebei, dat het een heerlijk verblijf is geweest. We zijn in een relatief korte tijd goed uitgerust en hebben een behoorlijke dosis positieve energie bij jullie opgedaan. Dat kwam door de prettige woning, de tuinen en de mooie omgeving maar zeker ook door de hartelijkheid van jou en de op "Rezonans" aanwezige mensen! Door juillie persoonlijke aandacht voelden we ons erg thuis en voelden we ons opgenomen in jullie kring. We nemen goede ervaringen mee! En als we wat voor jullie kunnen betekenen horen we dat graag.
Hartelijke groet,
Ida en Anne


Hallo Ans,

We hebben als teamuitje een speksteen workshop bij Ans gedaan. Het is een mooie rustige, inspirerende omgeving en het weer zat gelukkig mee. We zijn begonnen met een meditatie en daarna is iedereen met zijn eigen steen aan het werk gegaan. Het was een heerlijke inspirerende middag met als afsluiting een overheerlijke bbq!!!! En iedereen mocht zijn eigen werk mee naar huis nemen als aandenken.

Dank je wel Ans voor de geweldige (team)dag!!!

Lieve groet Annet


mei 2011

Hoewel schrijven mijn vak is valt eigenlijk niet onder woorden te brengen wat deze dagen bij jou voor mij hebben betekend. Ik kwam voor rust en wat ik heb gekregen zoveel meer dan dat. Je hebt me uitgenodigd mezelf te laten zien en mij geholpen mijn eigen keuzes te maken. De stappen die ik hier heb gezet, zullen mijn leven in meerdere opzichten veranderen, dat voel ( ! ) ik heel sterk. Jouw openheid, puurheid en eigenheid hebben mij ook geopend. Ik heb bewondering voor hoe energiek jij met iedere gast aan de slag gaat en dat steeds weer opnieuw. Je bent UNIEK! Er wordt veel van je gevraagd en jij doet dat op een manier waar ik ook geen woorden voor heb eigenlijk. Zo'n ervaring valt niet te beschrijven. Ik neem alles, ieder detail, mee in mijn hart. Op twee manieren laat ik hier juist ook iets achter van mijzelf:
Het stuk dat mij belemmerde, waardoor ik nu bevrijd van dat patroon naar huis kan gaan. Maar ook een nieuw deel van mij, een nieuwe frisse eigen energie, die nu stroomt door de symbolen die we met de andere bijzondere gasten hebben gelegd op het erf. Het is in balans.

Dank je wel voor deze dagen!
liefs x


april 2011

Lieve Ans,

Een heerlijke plek is het hier met Ans als hoedster. Ik kon er loslaten en rust vinden. En.....in mijn kracht komen. Veel energieker en met vertrouwen huiswaarts. Innerlijk groeien en genieten kan hier samengaan. Een rondje door het veld en bos met Ayla. Genieten van het heerlijke eten van Ans in de zon aan de rand van het veld. De bloeiende perenboom en 5 dagen zon en de warmte van Ans maakt het onvergetelijk.
Dankjewel, ik kom zeker nog eens terug

Marian uit Culemborg.


Het weekend bij Ans op de hoeve was vol! Vol met energie, contact, humor, inzicht, dichtbij jezelf komen, natuur, warmte, lekker eten.... Wat een mooie persoonlijke belevenis. Dankjewel Ans voor je inspiratie en je zijn. Tot de volgende keer maar weer!

Yolanda.


Reactie n.a.v. workshop: april 2011

"Het weekend bij Ans op de hoeve was vol met energie, contact, humor, inzicht, dichtbij jezelf komen, natuur, warmte, lekker eten.... Wat een mooie persoonlijke belevenis. Dankjewel Ans voor je inspiratie en je zijn. Tot volgende keer maar weer!

Yolanda.


Lieve eventueel overwegende huurder van Rezonans

Twijfel niet langer ! Wij hebben op deze fantastische plek een geweldige intervisie meeting gehad met ons zessen. Wij volgen een 3 jarige opleiding bij Phoenix Opleidingen in Utrecht en hebben 1 x per jaar een intervisie weekend... En wat was dit weekend super op echt een hele mooie, liefdevolle plek, midden in de natuur, mooi afgelegen en o zo rustig ! Bij aankomst wisten wij al; dit is een hele goeie plek. De werkruimte is een losstaand sfeervol huis met een heerlijke keuken en een woongedeelte. Gedurende het weekend dat wij er waren stonden er overal lieve bloemen en kaarsen tot aan het toilet !! In de centrale boerderij zijn de slaapkamers die ook zeer sfeervol zijn ingericht en waar je heel goed met z'n tweeën per kamer kan slapen. Op de gemeenschappelijke gang staat een gigantische boekenkast waar je je heerlijk in kan verliezen mocht je 's avonds niet in slaap komen. Hoewel op deze magische mooie plek kun je echt wel slapen ! Ook de zitjes in de tuin zijn heerlijk. Wij hebben 2 middagen buiten kunnen lunchen en waanden ons in Zuid Frankrijk. De sfeer en het enorme welkom wat op deze plek hangt heeft zeker te maken met de gastvrouw Ans. Zij had dit alles verzorgt en gaf ons bij aankomst een prachtig en bijzonder welkom met haar klankschalen. De mogelijkheid was er ook nog om een massage gedurende het weekend te krijgen waar we allemaal bij aanvang naar verlangden maar waar we uiteindelijk niet aan toe kwamen omdat we in onze eigen processen terecht kwamen die zeer voedend waren voor ons weekend en de opleiding. Rezonans blijkt een krachtplek te zijn, daar ben ik inmiddels van overtuigd. Er zijn hele bijzondere dingen gebeurd ! Ik weet al waar wij volgend jaar ons 3e intervisieweekend gaan houden... Heel belangrijk; we hebben ook enorm met elkaar gelachen, wat een geweldige plek !!

Liefs, Nathalie x


Hai Ans,

In jouw gastenboek schrijf ik heel graag een paar woorden. Voor iemand die een retraite wil houden, een steuntje in de rug nodig heeft of gewoon rust zoekt is jouw fantastische boerderij met jou als gastvrouw zeker een aanrader. Een paar dagen er tussen uit bracht me dus (weer) bij Ans. Grenzeloze gastvrijheid en healing-behandelingen die me weer een stapje verder brengen in het proces wat leven heet. Ik kan me geen betere plek wensen en kom er ook nu weer heerlijk ontspannen en vol energie vandaan.

Ans bedankt en zeker weten tot weerziens!!

Met een lieve groet
Ria


Hoi lieve Ans hierbij nog een stukje voor het gastenboek.

Mijn zus en ik (Mirjam) kwamen vrijdag 4 maart op een zonovergoten dag maar wel koud aan in Warnsveld bij de schitterend gelegen boerderij van Ans. Dit werd een dag vol mooie momenten. We begonnen met een egyptisch voetenbad. Wat geweldig en wat een spirituele reis mochten we maken onder begeleiding van Ans met haar klankschalen. Daarna hebben we een heerlijke lunch gehad. 's Middags hebben we ieder afzonderlijk een reading gedaan waarbij veel dingen weer een plaatsje kregen. Een heerlijk diner daarna en onze dag was een dag om niet meer te vergeten.
Ans bedankt. Heel veel liefs Mirjam.


Nieuw Leven,

Een nieuw leven in een donker bosje. Ja zo zie ik mijn leven na het bezoek aan jou. Het was een heerlijk weekend vol nieuwe ontwikkelingen in mijn hoofd en geest. Met de gedachte van huis gaan om toch maar even te kijken of ik mijn gevoel kon vinden. Maar na jouw ontmoeting kwam het eigenlijk al na twee minuten boven drijven. Ans, ik weet niet goed hoe ik jou bedanken moet. Want dat is namelijk met geen laptop te betikken. Echt heel veel dank namens mij en mijn gezin. Ans je bent een vrouw uit duizenden

Ik weet zeker dat ik jou nog vaker kom bezoeken

Liefs Dennis


Hoi lieve Ans,

Na 30 jaar zoek ik mijn vriendin op, altijd wel ergens in mijn gedachten gebleven. In onze jeugd hadden we elkaar veel te vertellen. We kwamen allebei uit een gezin uit een klein plaatsje in Brabant. We vertelden niet over thuis maar over onze toekomstplannen in de thuiszorg Een mooie tijd voor beide........ Nu na 30 jaar sta ik hier ineens bij een mooie boerderij in een prachtige omgeving. Al na een paar minuten ... alle emoties komen los ... hier gebeurt iets met me.... Ik kom terug maar nu in retraite. Mijn probleem was niet anders als vroeger; De buitenkant is hard aan het werk , de buitenkant doet het goed, krijgt voldoende waardering. Maar wat is mijn binnenkant? Ans laat het me voelen. Ik begin een nieuw leven maar nu echt voor mezelf. het is allemaal nog onwezenlijk. Altijd voor anderen gezorgd te hebben maar nu voor mezelf. Ans je hebt me in een weekend inzicht gegeven in mijn leven! Ans je hebt me veel geleerd. Het was erg fijn bij je te zijn. De fijne sfeer, de rust, de heerlijke oliën, het lekkere eten. Ans je hebt me op mijn 54e jaar een nieuw leven gegeven. bedankt.

Ik ga zeker nog meer mandala's tekenen.

Lieve groeten, Rianne


Levenslustige, inspirerende Ans,

Zondag kwam ik aan, niet wetende welke weg te gaan. Eerst maar eens aankomen. Ik wilde niet praten, alleen verwend worden. Na een heerlijk voetenbad met massage kwam de ontspanning. Mandala tekenen gaf me inzicht in oude patronen en de reconnective healing gaf me nieuwe inzichten en nieuwe wegen te bewandelen. De gesprekken kwamen toch op een natuurlijke manier. Ans, het was diepgaand en inspirerend! Ik ga weg met een aantal nieuwe tools in mijn toolbox en veel inspiratie. Naast dit alles hebben we ook veel gelachen! Dank je wel voor je zorgzaamheid en appelmoes van de boerderij!

Lieve groet,
Anita


12 november 2010;

Lieve Ans,
Net als op de voorkant van deze kaart, is mijn boom weer stevig geplant. Ik zie de vlaggetjes als mijn talenten die eindelijk mogen wapperen op de wind. Ik ben heel dankbaar voor de afgelopen twee weken. voor de manier waarop je me begeleid en verzorgd hebt. Voor alle fijne gesprekken, je vertrouwen, het lekkere eten., de humor en alle mooie andere mensen die hier komen. Er is een wereld in mezelf voor me opengegaan en ik heb mogen proeven van een andere wereld die je kunt hebben buiten jezelf. Het is een groot avontuur dat ik met vertrouwen, kracht en liefde tegemoet ga!

Liefs Celine


Tijdens ons heerlijke relax-weekend bij Rezonans hebben we ook een workshop geboekt. In de mooie werkruimte van Ans hebben we beurtelings elkaars voeten gemasseerd met Egyptische olie en met kruiden. Ans maakte prachtige klanken met klankschalen en met andere instrumenten en ze heeft ons begeleid middels een meditatie. Het was een heel bijzondere ervaring! Ook heerlijk ontspannend en een mooi moment voor reflectie. Ans, bedankt voor de workshop, voor het meedenken en voor je flexibiliteit!

Hartelijke groeten,
De dames van M&M


Ha die lieve Ans,

Ik wist totaal niet wat ik van mijn verblijf op Rezonans moest verwachten. Ik was mezelf nogal kwijt en had behoefte aan rust, meditatie en zelfreflectie. Bij toeval kwam ik op de site van Rezonans en dat sprak me enorm aan. Volgens mij bestaat toeval niet, want het was ook echt niet voor niets. Ik zou 1 week blijven, het werden er 2, maar die waren ook heel erg de moeite waard. Ik heb heel veel inzichten en kennis gekregen die ik in mijn dagelijks leven

© 2024 Rezonans