Retraite in de Achterhoek

Retraite- en spiritueel centrum Rezonans ligt in Warnsveld in de bosrijke Achterhoek van Gelderland in de omgeving van Zutphen en Vorden.

Wat is retratie?

Voor mensen die behoefte hebben aan bezinning en verdieping in hun leven, biedt Rezonans de gelegenheid om zich terug te trekken in de rust en de ruimte van het Achterhoekse platteland voor een persoonlijke retraite. Soms zoek je een plek waar je je aandacht naar binnen kan richten. Een plek waar je je innerlijke weg kan volgen. Een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Een plek waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven zou kunnen zijn.

Een spirituele vakantie oftewel retraite biedt je de mogelijkheid om je even terug te trekken uit het dagelijkse leven. Even je vaste patronen los te laten gedurende een kortere of langere tijd zodat je weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis kunt gaan. In de rust en de stilte van deze locatie is er ruimte voor lange wandelingen, meditaties, schrijven, lezen, fietsen en diverse sportieve, spirituele en creatieve activiteiten.

Wat kan je hier tijdens je retraite?

Je kunt je retraiteverblijf combineren met het werken aan een persoonlijk, relatie- of groepsthema. Of met een coach of counselor bepaalde items uitdiepen. Afhankelijk van je eigen behoefte krijgt de begeleiding vorm. Klik voor meer informatie op: healingsvormen en workshops die Rezonans aanbiedt.

Het verblijf:

Voor je verblijf tijdens de retraite kun je kiezen uit een kamer in de boerderij of voor het volledig ingerichte appartement. Meer informatie over de kamers en het appartement vind je onder de knoppen bed & breakfast en appartement.

Voor wie is de retraite geschikt?

 • Groepen: naast gezelligheid ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling

 • Managers: in een ontspannen sfeer bijvoorbeeld een beleidsstuk schrijven

 • Partners: de tijd nemen om je relatie te verdiepen

 • Individueel: werken aan persoonlijke groei en bezinning

Tarieven

Een overnachting inclusief ontbijt, lunch en diner kost € 150,00. Zie ook onze retraite arrangementen.

Consulten en behandelingen. Zie pagina consulten.

Kijk eens bij workshops voor een leuke ontspannende en inspirerende activiteit zoals bijvoorbeeld intuïtief schilderen, speksteen vormen of een natuurbeleving.

 

 • Annuleringsvoorwaarden:

 • Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag.

 • Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.

 • Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

 • Overige bepalingen en huisregels

 • Wij ontvangen graag gasten die de rust en ruimte en de natuur op het erf respecteren.

 • Geen luide muziek op het erf. 11.00 uur stilte!

VERBLIJF RESERVEREN

Onthaasten - Bezinning - Rust - Ruimte - Stilte - Natuur - Uitzicht - Schoonheid - Inspiratie - Eenheid - Oneindigheid

© 2024 Rezonans