Retraite in de Achterhoek

Retraite- en spiritueel centrum Rezonans in Warnsveld in de bosrijke Achterhoek van Gelderland in de omgeving van Zutphen en Vorden.

Wat is retratie?

Rezonans biedt je de gelegenheid om je terug te trekken in de rust en de ruimte van het Achterhoekse platteland voor een persoonlijke retraite. Voor mensen die behoefte hebben aan bezinning en verdieping in hun leven. Soms zoek je een plek waar je je aandacht naar binnen kan richten. Een plek waar je je innerlijke weg kan volgen. Een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Een plek waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven moet zijn.

Een spirituele vakantie oftewel retraite biedt je de mogelijkheid om je even terug te trekken uit het dagelijkse leven. Even je vaste patronen loslaten gedurende een kortere of langere tijd zodat je weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis kunt gaan. In de rust en de stilte van deze plek is er ruimte voor lange wandelingen, meditaties, schrijven, lezen, fietsen en diverse sportieve-, spirituele en creatieve activiteiten.

Wat kan je hier tijdens je retraite?

Je kunt je retraiteverblijf combineren met het werken aan een persoonlijk-, relatie- of groepsthema. Of met een coach of counselor bepaalde items uitdiepen. Afhankelijk van je eigen behoefte krijgt de begeleiding vorm. Klik voor meer informatie op: healingsvormen en workshops die Rezonans aanbiedt.

Het verblijf:

Voor je verblijf tijdens de retraite kun je kiezen uit een kamer in de boerderij of voor het volledig ingerichte appartement. Meer informatie over de kamers en het appartement vind je onder de knoppen bed & breakfast en appartement.

Voor wie is de retraite geschikt?

  • Groepen: naast gezelligheid ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Managers: in een ontspannen sfeer bv een beleidsstuk schrijven
  • Partners: de tijd nemen om je relatie te verdiepen.
  • Individueel: werken aan persoonlijke groei en bezinning

Tarieven

€ 120,-  Je krijgt hiervoor 1 overnachting, ontbijt, lunch en diner. Zie ook onze retraite arrangementen.

Consult  €  111,- consult )

Kijk eens bij workshops voor een leuke ontspannende en inspirerende activiteit zoals bv intuitief schilderen, speksteenvormen of natuurbeleving.

VERBLIJF RESERVEREN

Onthaasten - Bezinning - Rust - Ruimte - Stilte - Natuur - Uitzicht - Schoonheid - Inspiratie - Eenheid - Oneindigheid

© 2021 Rezonans