Massage en voetenbaden met of zonder overnachting

Vind jij het ook heerlijk om een massage te ontvangen? Ik geef diverse massagebehandelingen met Egyptische sacred oils en cremes. Puur natuur. Ook werk ik  in combinatie met de kristallen klankschalen en andere instrumentjes.

 

Voetenbaden met voetmassage

Elke dag weer doen ze het vanzelfsprekend: je voeten dragen je overal door je leven heen. Waar je ook gaat of staat, zonder je voeten zou het een stuk lastiger zijn. We staan er niet elke dag bij stil dat die twee voeten elke dag weer heel wat werk verzetten! Dat niet alleen, volgens oude geneeskundige wijsheden, kan je voor het welzijn van je gehele lichaam zorgen, kun je in je voeten de balans van je gehele lichaam terugvinden.

Al sinds de oudheid weet men dat voetenbaden een krachtige natuurlijke bron vormen voor de genezing van vele kwalen. Een voetenbad bevordert je doorbloeding, trekt vermoeidheid uit je lichaam, zorgt voor ontspanning. Het voetenbad wordt afgestemd op jouw energie met tal van weldadige Egyptische kruiden en oliën. De kruiden zorgen voor ontspanning voor lichaam en ziel, openen je voetchakra's, werkenreinigend en voeren afvalstoffen af. Goed voor je organen, helpt bij slaapproblemen, koude voeten en is aardend. De rozenolie die we gebruiken is voedend voor de ziel.

 

Massage of Voetenbad in combinatie met een overnachting

Wat kost het?

Een massage in combinatie met Bed and Breakfast bij Rezonans is : € 185,00 - € 250,00

Duur van een consult (60 - 120 minuten)

 

Massage

 

De prijs voor een massage van 45 minuten is € 80,00

De prijs voor een uitgebreide massage van anderhalf uur is € 120,00

De prijs voor een uitgebreid diepteconsult met Egyptische olie en klankhealing / massage € 135,00

 

Bel of mail om een afspraak te maken: info@rezonans.nl of 06 - 51257921

 

 

© 2023 Rezonans