Massage en voetenbaden met of zonder overnachting

Vind jij het ook heerlijk om een massage te ontvangen? Ik geef diverse massagebehandelingen met Egyptische sacred oils en cremes. Puur natuur. Ook werk ik  in combinatie met de kristallen klankschalen en andere instrumentjes. 

 

Voetenbaden met voetmasage

Elke dag weer, doen ze het vanzelfsprekend: je voeten dragen je overal door je leven heen. Waar je ook gaat of staat, zonder je voeten zou het een stuk lastiger zijn. We staan er niet elke dag bij stil dat die 2 voeten elke dag weer heel wat werk verzetten! Dat niet alleen, volgens oude geneeskundige wijsheden, kan je voor het welzijn van je gehele lichaam zorgen, kun je in je voeten de balans van je gehele lichaam terug vinden.

Al sinds de oudheid weet men dat voetenbaden een krachtige natuurlijke bron vormen voor de genezing van vele kwalen.Een voetenbad bevordert je doorbloeding, trekt vermoeidheid uit je lichaam, zorgt voor ontspanning. Het voetenbad  wordt afgestemd op jou enrgie met tal van weldadige Egyptische kruiden en olien. De kruiden zorgen voor ontspanning voor lichaam en ziel; opent je voetchakra's, werkt reinigend en voert afvalstoffen af, goed voor je organen, helpt bij slaapproblemen, koude voeten en is aardend. De rozenolie die we gebruiken is voedend voor de ziel. 

 

Masage of Voetenbad in combinatie met een overnachting.

 

 

 

Wat kost het? Duur van een consult ( 60 - 120 minuten )

De prijs voor een consult is    € 111,- ( een uitgebreide massage)

Een massage van een uur combinatie met bed and breakfast € 190,-

 

 

Bel of mail om een afspraak te maken: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71

 

 

© 2021 Rezonans