Terug naar het overzicht

In beweging; gezond voor lichaam en geest

Geen gezwoeg, vooral genieten van de prachtige natuur in de omgeving van de Achterhoek. Zeker wanneer je de wat kleinere weggetjes volgt, waan je je al in een andere wereld en adem je de energie van de natuur op. De natuur geeft ruimte, rust, een leeg hoofd, maakt je weer vitaler. Met je lijf bezig zijn geeft een goed gevoel, want je maakt endorfines aan. Je weet wel, het gelukshormoon. Bezig zijn maakt dus gelukkiger!

Meer quality time?
De natuur brengt ons vaak tot rust; laat ons ervaren dat alles zijn eigen tijd heeft. In de natuur zijn is een heel fijne manier als je quality time wilt voor jezelf of samen met een dierbare. Of nu eindelijk eens tijd met iemand door wilt brengen die je weinig ziet.

De paden op, de lanen in
Of je nou op de fiets lekker wilt toeren of je wandelschoenen tevoorschijn haalt voor een mooie wandeling, vanuit Rezonans zijn er verschillende routes te fietsen of wandelen. Zodra je het erf verlaat, kom je eigenlijk al snel op wandelroutes zoals de Kastelenroute of de route van het Pieterpad. Ook zijn er knooppunten voor fietsroutes.

Van dagje weg tot retraite tot combi-vakantie
Je dagelijkse bestaan even laten voor wat het is en jezelf een dagje weg gunnen, kan je al het gevoel geven dat je een complete vakantie achter de rug hebt. Wil je toch even wat langer genieten en de diepte in? Dan zou je een retraite kunnen overwegen, dat is echt volledige aandacht voor jou. Zo�n retraite is natuurlijk compleet met een lekkere massage. Je zou een retraite ook nog eens combineren met een aantal actievere dagen. De middeleeuwse stad Zutphen of dorpen zoals Vorden en Ruurlo zijn de moeite waard om te bezoeken. Ook daar is de Achterhoekse gemoedelijkheid en rust alom aanwezig.

Tot jezelf komen in de Achterhoek?
Bij Rezonans op het erf kun je heerlijk tot jezelf komen. Lekker met je voeten door het gras lopen? Wat mijmeren en bezinnen? Een mini-retraite?Last minute een weekend Achterhoek?
Je bent van harte welkom! Bel of mail: 0575 431 171 of info@rezonans.nl

Er zijn fietsen voor je te huur: gewone versnellingsfietsen, mountainbikes en zelfs tandems!

Bezoek bijzondere dorpen en steden
Vanuit Rezonans zijn er in de omgeving bijzondere plekken te bezoeken. Hier vind je een overzicht:
www.vvv.nl/achterhoek
www.tipzutphen.nl/

Wandel- en fietsroutes
Als fietser word je in de Achterhoek echt in de watten gelegd. Zo is de regio aangesloten op het internationale netwerk van fietsknooppunten. Hou je meer van wandelen? Dan kun je vanaf dit voorjaar ook gebruikmaken van een knooppuntennetwerk. Dankzij de overzichtelijke bebording stel je zelf heel eenvoudig je eigen route samen.
De afstand bepaal je zelf! Routes vind je hier:
www.achterhoek.nl/routes


Verder op de agenda van Rezonans

Retraite in Egypte
Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende reis? Is het tijd voor je om te bezinnen en genieten? Om aandacht te geven aan wat voor jou nu echt belangrijk is? Tijdens de retraitereizen komen de vijf elementen aarde, water, lucht, vuur en ether ook aan bod.

De natuurelementen symboliseren de holistische visie van centrum Oase Flower of Life en zorgen voor gezondheid, ontspanning, verdieping, creativiteit en heling. Geniet van de rust en de ruimte die de elementen bieden om vervolgens met nieuwe energie en inspiratie naar huis te gaan.

Lees hier verder over onze Egypte reis kunt boeken: oasis-floweroflife.com 


Ga mee op reis, je leest de mogelijkheden op www.oasis-floweroflife.com of kunt een bericht achter laten zodat je gebeld wordt en op een persoonlijke manier kunt kijken welke reis het beste bij jou past. info@rezonans.nl

Wil je er echt even tussenuit om op te laden in de Achterhoek?
Bij Rezonans kun je op een heerlijke plek midden in de natuur tot rust komen, je even terug trekken en opladen. Meer lezen? www.rezonans.nl/retraite-achterhoek.php

In de agenda lees je actuele informatie over o.a. workshops en arrangementen. En... er is nog meer, daarover lees je verder op www.rezonans.nl/agenda.php

Trefwoorden: actief, achterhoek, fietsen, wandelen, retraite, vakantie

© 2019 Rezonans

Development: W3Company