Terug naar het overzicht

Blog | Creativiteit, kliederen op papier kan ook wijsheid brengen!

Word jij een tikkeltje onzeker bij het idee dat je creatief moet zijn? Vaak denken we dat we niet creatief genoeg zijn om mooie kunstwerken te maken. Onthoud dan dat creativiteit niet perse tot doel heeft om een product neer te zetten, maar dat het vooral om het creatieproces gaat. En, vooral ook om de fun!

Door creatief bezig te zijn wordt vooral je rechter hersenhelft aangesproken. Daardoor kom je op een natuurlijke en intuitieve manier bij inzichten en antwoorden. Voor sommige mensen is hun creativiteit een uitlaatklep voor gedachtespinsels en of het transformeren van boosheid. 

Het proces van creatie zorgt voor verzachting en geeft rust, rust in het hoofd en rust in het lichaam. De benodigde focus maakt ruimte en aan het eind heb je een voldaan gevoel.


Wil je graag zelf aan de slag, maar durf je niet helemaal 'los'?

Tegenwoordig hartstikke fijn en leuk, zijn creatieve workshops. Want een uurtje of wat lekker creatief zijn geeft ruimte aan je innerlijk kind. Het werkt heerlijk ontspannend en is leuk om te doen.?Gewoon even een momentje voor jezelf en lekker je gedachten op nul! Er zijn verschillende workshops te volgen; van schilderen tot madala tekenen een moodbord maken of speksteen snijden. 

Ook leuk om iemand kado te geven! 

 

Workshops bij Rezonans:

Workshop Innerlijk kind dialoog

www.rezonans.nl/innerlijk-kind.php

 

Workshop met vormen, kleuren en klanken in de natuur

www.rezonans.nl/kleur-klank-vorm.php

 

Mandala schilderen

www.rezonans.nl/mandala-schilderen.php

 

Speksteen vormen

www.rezonans.nl/speksteen-vormen.php

 

Intuitief schilderen

www.rezonans.nl/intuitief-schilderen.php

 

 

Trefwoorden: creativiteit, workshops

© 2019 Rezonans

Development: W3Company