Terug naar het overzicht

Eren van de Moeder

Onvoorwaardelijke liefde is een van de meest krachtige voedingsbronnen voor onze ziel. Wanneer je diep verankerd bent in jezelf, je liefde voelt voor wie je bent in al je facetten, kun je zelf de bron zijn van onvoorwaardelijke liefde. De relatie met een ander, wordt dan eigenlijk een kans voor groei om meer en meer liefde te zijn.

Als we teruggaan in onze herinneringen aan personen die onvoorwaardelijke liefde konden delen, komen we al snel uit bij een opa, oma, vader of moeder. Hoewel, niet iedereen zal gezegend zijn met ouders die overvloeiden van onvoorwaardelijke liefde, toch is er vaak wel een moederfiguur in ons leven die juist die fijne uitstraling van onvoorwaardelijke liefde meegaf. Of leerden we hoe we onszelf deze liefde konden geven.

Eren van de Moeder

Het vereren van moeders is een veel oudere traditie dan de moderne Moederdag en gaat terug op de moedercultus in het klassieke Griekenland. De formele moedercultus met ceremonies voor Cybele of Rhea, de Grote Moeder der goden, werd overal in Klein-Azië beoefend op de 15e dag van maart.

De katholieke Kerk kent een lange traditie van verering van Maria, de moeder van Jezus. In het Verenigd Koninkrijk is Mothering Sunday een christelijke feestdag, te vieren op de vierde zondag in de Vastentijd, de aanloop naar Pasen, waaruit de huidige Britse variant van Moederdag is geëvolueerd.

Verwennerij

Alle reden om haar in de watten te leggen. Dat hoeft natuurlijk niet perse op Moederdag, maar het is wel een mooie aanleiding om jullie bijzondere band te vieren, of om deze te versterken. Misschien ben je zelf wel moeder en ga je lekker jezelf verwennen!

* Elke vrouw houdt van verwennerij en iets bijzonders... 

Boek deze week een arrangement met je moeder en je  25% korting op het hele arrangement. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een creatief arrangement, fietsen, ontspannen, retraite, Bed & Breakfast. Enfin, je kunt het zelf samenstellen zoals je wilt. Kijk voor de mogelijkheden hier: http://rezonans.nl/arrangementen.php (De actie is t/m Hemelvaart te reserveren )

* Heerlijke oosterse geuren...

Tot en met Hemelvaartsdag ontvang je 20% korting op alle heerlijke geurende Egyptische oliën bij je bestelling in de webshop. Kijk hiervoor bij Musks op de site:https://www.floweroflifewebshop.nl/products.php?cat=1

* Een bon voor een uniek cadeau

Met onze cadeaubon geef je iemand een uniek cadeau. De bon is te besteden bijvoorbeeld voor artikelen uit de webshop, workshops, maaltijden, verblijf in de B&B, een consult, creatief arrangement... Op de site lees je alle mogelijkheden waaruit je een keuze kunt maken.
De cadeaubon kan voor elk gewenst bedrag worden gebruikt en heeft een geldigheid van een jaar.

Het eren van onvoorwaardelijke liefde, al dan niet op Moederdag, kun je tot een speciaal momenten maken. Alle reden voor verwennerij vanuit de vrouwelijke energie.

Alle mogelijkheden bij Rezonans bezinningscentrum lees je hier: www.rezonans.nl
Het volledige assortiment van onze webshop vind je hier: www.floweroflifewebshop.nl

** Retraite in Egypte – Juni – juli  2015

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende reis? Is het tijd voor je om te bezinnen en genieten? Om aandacht te geven aan wat voor jou nu echt belangrijk is? Tijdens deze 8-daagse retraitereis staan de vijf elementen aarde, water, lucht, vuur en ether centraal. 

De natuurelementen symboliseren de holistische visie van centrum Oase Flower of Life en zorgen voor gezondheid, ontspanning, verdieping, creativiteit en heling. Geniet van de rust en de ruimte die de elementen bieden om vervolgens met nieuwe energie en inspiratie naar huis te gaan.

Lees hier verder over deze reis en hoe je kunt boeken: http://oasis-floweroflife.com/reizen/8-daagse-retraitereis/

Ga mee op reis, je leest de mogelijkheden op www.oasis-floweroflife.com of kunt een bericht achter laten zodat je gebeld wordt en op een persoonlijke manier kunt kijken welke reis het beste bij jou past. info@rezonans.nl

** Wil je er echt even tussenuit om op te laden in de Achterhoek?

Bij Rezonans kun je op een heerlijke plek midden in de natuur tot rust komen, je even terug trekken en opladen. Meer lezen? www.rezonans.nl/retraite-achterhoek.php


In de agenda lees je actuele informatie over o.a. workshops en arrangementen. En... er is nog meer, daarover lees je verder op www.rezonans.nl/agenda.php

Trefwoorden: moederdag, onvoorwaardelijke liefde, geschenk, vrouwelijke energie

© 2019 Rezonans

Development: W3Company