Terug naar het overzicht

Blog | Stilte is de zachte kracht

In februari is er bij Rezonans ruimte voor een individuele retraite. Helemaal persoonlijk op maat, precies ingericht naar wat jij nodig hebt om weer even tot jezelf te komen. Klinkt fijn toch? Na alle intensiteit van de afgelopen maanden en de naar binnen gekeerde energie van de winter.

 

Kom ontdekken, onthaasten, genieten!

Je hebt dromen en verlangens die je wilt gaan waarmaken. Je wilt misschien wel van denken naar meer doen, vanuit je hart. Je wilt weer intenser kunnen genieten. Je wilt jezelf weer (her)vinden en gaan staan voor jouw authenticiteit. Je wilt meer rust vinden om te kijken naar wat er écht toe doet voor jou.

Ik neem je op het erf van Rezonans mee naar ontspanning en onthaasten, weg uit de dagelijkse hectiek. In een veilige omgeving krijgen jouw wensen, verlangens en gevoelens de ruimte die ze nodig hebben. Onze retraite is daarbij een brug tussen diepgang en genieten, persoonlijke aandacht, aandacht, verbinding en niet in de laatste plaats ook creativiteit. Gun jezelf de ontspanning...

 

Stilte is de zachte kracht, die jou leidt langs het meanderende pad van je hart. Wanneer je je tempo vertraagt, je blik meer naar binnen is gericht, zonder afleidingen van de buitenwereld, wat dient zich dan aan?

 

Wil je graag in een natuurlijke omgeving tot rust komen?

Dan ben je welkom bij Rezonans. Samen stellen we een programma op maat op. De verbinding met de natuur, rust en ruimte voor jezelf staan hierbij centraal.

Op deze heerlijke plek in de Achterhoek heb je alle tijd voor jezelf. Ga wandelen door het prachtige landschap, neem een massage, ga luieren bij de haard, boek een sessie of laat je creativiteit gaan.

 

Laat van je horen met je wensen zodat we jouw retraite als een warm bad voor je vorm kunnen geven. Bel of mail: info@rezonans.nl of 06 5125 7921


Op de website lees je over de verschillende mogelijkheden:

www.rezonans.nl/retraite-tot-vijf-dagen.phpEen tot 5  daags Retraite  transformatie -  arrangement  op maat

Tijd maken voor jezelf…..

Op adem komen in een 150 jaar oude boerderij in de Achterhoek

Een natuurgebied tussen de weilanden en de bossen

Luister  naar de prachtige klanken van de vogeltjes,

de prachtige vormen ,de  kleurenpracht ,  de stilte en  de natuur.

 

“ VERDIEP, LAAT LOS, GENIET,  LEEF EN BELEEF ”


Trefwoorden: ontdekken, onthaasten, genieten, retraite, stilte

© 2019 Rezonans

Development: W3Company