Terug naar het overzicht

Blog | Kom in Kerstsferen tot jezelf

In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het drukke leven van alledag. Om tijd te maken voor jezelf. In de rust en stilte van deze plek is er ruimte voor langere wandelingen.

 

Tijd.. voor een innerlijke reis, voor bezinning en verdieping. Tijd… om een creatieve activiteit te ondernemen Tijd… om dingen weer op een rijtje te zetten. Tijd… om te kunnen mediteren in de stiltetuin. Tijd… om te lezen, hetzij je eigen boek of een boek uit onze rijk gevulde spirituele boekenkast. Tijd… om je te laten verwennen met een ontspannende massage, coaching, innerlijke reis of iets creatiefs.

Fijn samen mediteren, delen, creatief bezig zijn, wandelen in de prachtige omgeving, lekker eten bij de openhaard... ’s Avonds nog even nagenieten van de dag bij het vuur. Tijd… om te leven... tijd om te Genieten! Sfeervol en gezellig met een fijne Kerstsfeer...

Zo’n verblijf bij Rezonans is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan bezinning en verdieping in hun leven. Gewoon alleen, of kom samen met een vriendin of dierbaar familielid. Soms zoek je een plek waar je even je aandacht naar binnen kan richten. Waar je even helemaal de weg naar je innerlijk kan volgen, los van de waan van de dag. Een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt, waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven mag zijn.

Voor wie? Voor jou:

  • als je naast gezelligheid ook aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling

  • wanneer je met je partner de tijd wilt nemen om je relatie te verdiepen

  • met een groep vrienden, familie of collega’s: naast gezelligheid ook verdiepend bezig zijn vanuit hart en ziel.

 

Helemaal op maat voor jou

Je kunt kiezen voor een retraite van 1 dag maar je bent natuurlijk ook langer welkom. Zo’n retraite kan helemaal op maat samengesteld worden om jou helemaal in de watten te leggen.

Kom op adem komen in een 150 jaar oude boerderij in de Achterhoek. Een natuurgebied tussen de weilanden en de bossen. Luister naar de prachtige klanken van de vogeltjes,

de prachtige vormen, de kleurenpracht, de stilte en de natuur.

 

“VERDIEP, LAAT LOS, GENIET,  LEEF EN BELEEF ”

 

Nieuwjaarsreceptie net even anders?

Kom het nieuwe jaar vieren met je vrienden, familie of collega’s bij de sfeervolle open haard van Rezonans. Er is van alles mogelijk: hapje, drankje, wandeling, creativiteit, natuurlijk ook op maat naar jouw wens. Kijk even op de website bij de speciale arrangementen of neem contact met me op om je wensen te bespreken.

 

Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

Op de plek van Rezonans midden in de natuur van de Achterhoek is er alle ruimte om je hart op te halen, tot rust te komen, je te laten verwennen en je energie op te laden.

Kijk maar eens op de website. Er staan mogelijkheden op voor een korte of langere retraite, 1 daagse momenten met heerlijke massages of bijzondere healing. De lunch of het diner staat voor je klaar nadat je een wandeling hebt gemaakt, kortom alles is aanwezig om weer echt helemaal tot jezelf te komen.

Meld je alvast aan of neem contact op om te horen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

 

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

 

Trefwoorden: Kerst, rust, stilte, natuur, massage, creatief

© 2019 Rezonans

Development: W3Company