Terug naar het overzicht

Blog | Tijd voor bezinnen, genieten, leven!

Ben jij er aan toe om echt even tijd voor jezelf te hebben? Ben je toe aan een plek waar je even je aandacht naar binnen kan richten? Heb je behoefte aan een rustige en vertrouwde plek waar je je hart kunt openen om naar je hart te luisteren over een volgende stap in je leven?

 

Wanneer je behoefte hebt aan bezinning en verdieping is het heerlijk dichtbij de natuur te kunnen zijn. De natuur verricht wonderen als het gaat om het brengen van diepe ontspanning, inspiratie en inzicht. Zou jij wel tijd voor je persoonlijke ontwikkeling willen maken? Dat hoeft zeker niet altijd heel serieus te zijn, dit gaat ook heel goed samen met gezelligheid en genieten. Bij Rezonans, te midden van een natuurgebied, kun je je hart ophalen.

“Wat een heerlijke plek om lekker bij te komen en te genieten van alles wat er door Ans aangeboden wordt op deze prachtige plek. Ik heb hier afgelopen weekend als moeder van een in augustus 1 jaar wordend heerlijk kereltje even de balans opgemaakt voor mezelf. Ik kan iedereen aanraden hier te komen voor ontspanning, bezinning, balans opmaken. Maar ook voor leuke workshops, lekker eten, prachtige bed&breakfast en nog vele leuke andere uitingen. Kortom een dikke 10”, Joke

 

Ervaar de kracht en stilte in de Achterhoek bij holistisch spiritueel centrum Rezonans

In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het jachtige Leven van alledag. Tijd maken voor jezelf. In de rust en stilte van deze plek is er bijvoorbeeld ook ruimte voor langere wandelingen. Of tijd voor een innerlijke reis. Bezinning en verdieping. Tijd… om een creatieve activiteit te ondernemen. Tijd… om dingen weer op een rijtje te zetten. Tijd… om te kunnen mediteren in de stiltetuin. Tijd… om te lezen, hetzij je eigen boek of een boek uit onze rijk gevulde spirituele boekenkast. Tijd… om je te laten verwennen met een ontspannende massage, coaching, innerlijke reis of aquariushealing.

 Rezonans is een 150 jaar oude boerderij in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap bij Zutphen en het “Grote Veld “ . De boerderij staat op een fantastische plek tussen de weilanden en bossen en ligt nabij de dorpskern van het authentieke Warnsveld. Rezonans is een plaats van ruimte, ontspanning, rust, natuur , inspiratie en transformatie. De 5 elementen symboliseren de holistische visie van Rezonans en samen zorgen zij op deze plek voor gezondheid, ontspanning , verdieping, creativiteit en heling. Aarde , water, lucht, vuur en ether, de basis van alles op aarde.

Bij mooi weer kun je ’s avonds nog even nagenieten van de dag bij het vuur. Tijd….om te leven .. .Tijd om te Genieten!

 

Wil je er echt even tussenuit om op te laden in de Achterhoek?

Bij Rezonans kun je op een heerlijke plek midden in de natuur tot rust komen, je even terug trekken en opladen. Meer lezen?www.rezonans.nl/retraite-achterhoek.php

 

Kom tot jezelf bij Rezonans!

Je bent heel erg welkom om op het erf van Rezonans tot jezelf te komen. Op jouw manier. Er is ruimte voor rust, verstilling, wandelen in de natuur en weer terug komen terwijl de lunch of het diner voor je klaar staat. Misschien zelfs nog met een heerlijke massage? Of laat je naar binnen brengen met een creatieve workshop. In overleg is er vanalles mogelijk!

 

Kijk op de website voor meer informatie over:

Een korte retraite: www.rezonans.nl/retraite-tot-vijf-dagen.php

Workshops: www.rezonans.nl/workshops.php

Arrangementen: www.rezonans.nl/arrangementen.php

Logeren: www.rezonans.nl/vakantie-achterhoek.php

 

 

Trefwoorden: persoonlijke ontwikkeling, bezinning, hart, tijd voor jezelf, stappen zetten

© 2019 Rezonans

Development: W3Company