Terug naar het overzicht

Transformatie van de innerlijke man en vrouw

We leven in een boeiende tijd waarin veel gaande is, veel verschuivingen plaatsvinden. Dat kan ook als schokkend ervaren worden. Maar, voor wie verder kijkt en de patronen kan zien, ziet dat we met ons bewustzijn flink aan het groeien zijn. Je zou kunnen zeggen dat onze wereld momenteel vol chaos is, maar eigenlijk is dat reden voor blijdschap. Elke groeispurt gaat gepaard met chaos en daarmee kunnen we onszelf feliciteren want we transformeren massaal naar een nieuwe balans.

Waar gaat die nieuwe balans over?

Tijden lang heeft vooral de mannelijke kracht de boventoon gevoerd, er is een kentering te zien naar een balans met meer vrouwelijke energie. Het ‘mannelijke’ krijgt een update passend bij deze tijd. Ook het vrouwelijke krijgt een update naar wat nodig is in deze tijd. Wie bepaalt wat nodig is? Al eeuwen en eeuwen lang zijn we onderdeel van het grote geheel in de kosmos. De dynamiek die daarin actief is, gaat zoals de natuur weerspiegeld, in fases. Het is een kosmisch proces, waar we allemaal onderhevig aan zijn.

We zijn verbonden met dit grote geheel, de elementen, aarde en kosmos, mannelijk en vrouwelijk, licht en schaduw. ‘Alles is 1 en 1 is alles’ in de kosmos, een veld van resonantie. Deze tijd laat krachtige transformaties zien die heel snel plaats kunnen vinden, alles lijkt sneller te gaan en daarmee ook persoonlijke processen. Een soort snelkookpan! Spiegels van licht en schaduw, herstellen van verbinding met jezelf en je innerlijke balans tussen mannelijke en vrouwelijke elementen, verdieping en je werkelijke kwaliteiten en talent leven; dit is de nieuwe balans die we met elkaar aan het realiseren zijn.

Balans op krachtplekken

Er zijn bijzondere krachten plaatsen op onze Aardbol waar deze energie al eeuwen verankerd is. Dit zijn plekken waar de verbinding tussen het mannelijke en vrouwelijke weerspiegeld wordt en voelbaar is. In Egypte wordt deze verbinding zichtbaar tussen Achneton en Nefertete. Zij maakten grootse veranderingen in Egypte mogelijk.

Tijdens de reizen van Oasis Flower of Life wordt er uitgebreid verteld over deze oeroude plekken met hun symbolen. We verbinden ons ermee, zodat we in onszelf de werking van de symboliek kunnen ervaren. We ondersteunen je en delen over de vele lagen en poorten die aanwezig zijn op krachtplaatsen die we bezoeken. Deze plekken zijn niet voor iedereen toegankelijk, dat maakt het extra bijzonder.

Verbinding met het geheel

Niet alleen de verbinding met de innerlijke wereld en balans vinden we belangrijk, ook de verbinding met de plekken en lokale bevolking heeft voor ons grote waarde. Daarom betrekken we de lokale mensen ook met liefde bij onze reizen. Zo genieten we bijvoorbeeld met elkaar van een heerlijke lunch bij een Egyptische familie.

Tijdens de reizen die Oasis Flower of Life verzorgd, staat heling en verbondenheid centraal en we zullen de kracht van het oeroude symbool Flower of Life ook in afbeeldingen terug vinden op tempels in Egypte. We bezoeken bij voorkeur plekken waar niet veel toeristen komen en waar we in alle rust kunnen mediteren en de krachtige energieën in ons op kunnen nemen en onze stemmen kunnen laten klinken. Het maken van klanken was in Oud-Egypte een manier om je te openen.

Zelf de kracht beleven?

Gun jezelf om op bijzondere krachtplekken je transformatie door te maken en je innerlijke mannelijke en vrouwelijke balans opnieuw te ervaren. De unieke spirituele reizen die Oasis Flower of Life organiseert, zijn er om je lichaam en geest op te laden en het leven in volle glorie te ervaren.

Ben je toe aan bezinning en verdieping in je leven of is het tijd om je aandacht naar binnen te richten? Jouw persoonlijke mannelijke en vrouwelijke kanten opnieuw uit te balanceren? Ga mee op reis, je leest de mogelijkheden op www.oasis-floweroflife.com of kunt een bericht achter laten zodat je gebeld wordt en op een persoonlijke manier kunt kijken welke reis het beste bij jou past.

Workshop Ancient healing met Egyptische wijsheid?

Jezelf verwennen op een mooie plek in de natuur. Je pure vrouw zijn Isis, Hathor, Sehmet kwaliteit ervaren. Een verwendag helemaal voor jezelf, samen met andere vrouwen het vrouw-zijn vieren en delen. Samen ZIJN! De bijzondere sfeer van het oude Egypte ervaren. Ontspannen en aandacht geven aan lichaam ziel en geest. Maak je reservering hier!

Wil je er echt even tussenuit om op te laden in de Achterhoek?

Bij Rezonans kun je op een heerlijke plek midden in de natuur tot rust komen, je even terug trekken en opladen. Meer lezen? www.rezonans.nl/retraite-achterhoek.php

In de agenda lees je actuele informatie over o.a. workshops en arrangementen. En... er is nog meer, daarover lees je verder op www.rezonans.nl/agenda.php

Trefwoorden: krachtplekken, Egypte, transformatie, balans

© 2019 Rezonans

Development: W3Company