Terug naar het overzicht

Blog Ruimte voor spirituele groei

De natuur is een perfecte plek om ruimte te maken voor je spirituele groei. Voel jij aan je water dat je daar echt aan toe bent? Het erf van Rezonans is er helemaal op ingericht om het jou naar de zin te maken en je alle ruimte te geven om te luisteren naar de roep van je ziel!

 

Misschien voel jij het ook wel, dat deze tijd je uitdaagt. Dat er een stem in je steeds duidelijker iets van je vraagt. Om nog beter naar jezelf te luisteren, nog beter voor jezelf te zorgen, nog meer vorm te geven aan wat jij op deze aardbol te doen hebt. We leven in een tijd waar we uitgenodigd worden steeds meer in onze kracht te staan. En hoe fijn, en wijs, is het dan om gewoon goed voor jezelf te zorgen? Niets mis mee om je dan in de watten te laten leggen. Je te laven aan de natuur, de rust en stilte. De weerspiegeling van de eenvoud en kracht in de natuur dat alles gewoon mag zijn zoals het is. Jij ook dus!

Zit je middenin een transformatieproces? Dat misschien niet altijd even gemakkelijk voor je is? Geef je over aan deze transformerende energie door rust, natuur, meditatie. Het geeft je veel mogelijkheden om te groeien en zal je zelfvertrouwen goed doen.

Laat al die dingen los die je niet langer dienen. Schoon je leven op door te eerlijk en met liefde te kijken naar die dingen in je leven waarvan je denkt ‘dat loopt niet meer lekker’. Dat voelt misschien niet altijd even gemakkelijk, maar zie het als een tijd om te groeien met kansen.

Wat helpt is om je af te stemmen op het bewustere deel van jezelf, je hogere zelf of ziel. Net hoe jij het noemt. Werk met je intenties om dat wat bij je past in je leven uit te nodigen. Dit is een mooie periode om je bewustzijn te verhogen.

Goed voor jezelf zorgen, dat is goud waard. Dat weet je natuurlijk wel, maar soms kan het niet vaak genoeg gezegd worden! Als je in een transformatieproces zit, vind je lichaam het ook heel fijn om goed verzorgd te worden. Het is tenslotte je transportmiddel...

Een paar tips voor je:

 

  • Adem, gebruik de kracht van eenvoudig ademen. Voeten op de vloer en je rust pakken.
  • Drink veel water, eet gezond (liefst biologisch) en geef jezelf de ruimte
  • Kom in beweging, ga aan de wandel, de fiets op, dans... Beweeg letterlijk en figuurlijk mee want weerstand blokkeert je alleen maar.
  • Geef je creativiteit een enorme boost.
  • Sta stil bij je verlangens, dromen en wensen


Je bent welkom voor een massage, voetenbad, creatieve workshop, of een spiritueel consult. Op de website vind je informatie over de mogelijkheden. Ik werk altijd op maat, dus vraag me gerust en overleg, laat je wensen weten. Je kunt me mailen of bellen op: info@rezonans.nl | 06 5125 7921

 

Trefwoorden: Spirituele groei, bezieling, transfomatie

© 2019 Rezonans

Development: W3Company