Terug naar het overzicht

Blog | Retraite. Iets voor jou?

Maak jij wel tijd in je leven om te ervaren en te genieten? Bijvoorbeeld van de voordelen van alleen zijn. Er schuilt iets heiligs in alleen zijn, wanneer we communiceren met onszelf. Het helpt ons te luisteren naar ons hart en te voelen waar onze ziel om vraagt. We benoemen 5 voordelen van het op retraite gaan.

 

Retraites geven ons de kans uit de waan van de dag te stappen en bewust helemaal tot onszelf te komen. Het alleen zijn op zich is veelal voldoende om de connectie met je diepere zelf te versterken. Bijvoorbeeld door te wandelen in de natuur, tekenen, een instrument bespelen, dit zijn activiteiten die je alleen kunt doen.

Door de bewuste stap van een retraite intensiveer je de ervaring van het tot jezelf komen. Je laat tijdelijk alles achter je, wat je kent, waar je woont en je gaat ergens heen om nieuwe ervaringen op te doen. Want hoe meer tijd je neemt om zelf-liefde prioriteit te geven en jezelf te koesteren, en dit ook toe te passen in je gewone leven, hoe meer mensen om je heen daar ook baat bij hebben.

Er zijn verschillende soorten retraites, voor elk wat wils. Maar in principe hebben ze allemaal 5 voordelen:

  • Connectie met de natuur

  • Loskomen van de dagelijkse routine om je ziel en hart te openen

  • Voeden van je zelf liefde

  • Koesteren van jezelf

  • Ontdekken van een nieuwe jij

 

Perfect duo

Heerlijk ontspannen en tot jezelf komen en genieten van het vakantiegevoel... hoe fijn is het om dan ook nog met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan? En dan ook nog midden in de natuur...

Je staat veel meer open om oude zaken los te laten wanneer je ontspannen bent. De kracht van de natuur helpt daarin ook nog mee.

Is de tijd voor jou rijp om jezelf te verdiepen en ontwikkelen, maar ben je ook toe aan vakantie? Kijk dan even op de website onder ‘arrangementen’ want er is veel mogelijk op het erf van Rezonans. Het is overigens helemaal geen punt om er maatwerk van te maken voor je zodat jij helemaal kunt genieten.

 

Dan nog wat tips voor je:

Geniet van de krachtcirkel in de tuin. Of geef je voeten verwennerij met een voetenbad. Heerlijk terwijl je geniet van van de rust op het erf, de vogelgeluiden en vlinders alom... Is je hele lijf wel toe aan een massage? Ook dat kan... Deze zomer kun je van 10% korting gebruik maken op een Creatief dag-arrangement!

Voor de creatieve geest is er ook ruimte, wat denk je van speksteen snijden? Gezellig samen met je partner, moeder of zus?

Is het nog geen vakantie tijd voor jou en zoek je iets bijzonders voor een overleg, vergadering of teamuitje? De tuin biedt vele mooie plekjes voor een fijne meeting. Vragen? Neem vrijblijvend contact op: info@rezonans.nl of bel 06 - 5125 7921

Bijzondere cadeaus vind je in de webshop van ons Egypte project. Bijzonder en je steunt er ook nog eens een goed doel mee. Neem een kijkje en bestel online op: webshop.floweroflife.com

 

Kamperen kan ook

Houd je van kamperen? Of zit je wat minder bij kas? Je bent welkom met je caravan of tent. Gezellig!

 

Even aanschuiven

Gewoon even aanschuiven voor een lekkere cappuccino of latte macchiato kan ook. Elke dag weer met iets anders (biologisch) lekkers erbij!

 

Je bent welkom om te komen genieten op het erf van Rezonans!

 

Trefwoorden: retraite, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, groei, zingeving

© 2019 Rezonans

Development: W3Company