Terug naar het overzicht

Blog | Kom creatief zijn, geniet van de natuur en moois in ons winkeltje

Ja, voorjaar! Heerlijk het voorjaarszonnetje, hebben jullie er ook al zo fijn van genoten? Hier op het erf van Rezonans knalt de natuur in al haar kleurigheid naar buiten en de vogels tjilpen er vrolijk op los. De eerste wandelaars komen alweer voorbij over de mooie paden hier in de buurt. Mocht je ook aan de wandel willen? Schroom dan niet om langs te komen voor een heerlijke kop koffie met zelfgemaakte appeltaart. 

Of, natuurlijk kun je je wandeling in deze contreien ook combineren met een verblijf hier in de B&B. Zelfs kun je na een wandeling nog kiezen voor een (voet)massage! Aanschuiven voor het diner of de lunch kan ook. Kortom, je bent van harte welkom te komen genieten van de natuur en je te laven aan de ontspanning hier op het erf. Bel of mail even om je wensen te bespreken: info@rezonans.nl of 06 5125 7921.

Speciaal wil ik jullie aandacht vragen voor de bijzondere spullen uit Egypte in de webshop. Zoals je misschien wel weet komt de verkoop van deze artikelen ten goede aan de Egyptische bevolking die ik wil ondersteunen. Ik nodig je graag uit om te kijken in de webshop met bijzondere en unieke artikelen. Kadootje voor jezelf en je steunt er ook nog eens een goed doel mee. En, je maakt mij er blij mee! Neem een kijkje op: https://www.floweroflifewebshop.nl

Verder organiseren we een heel fijn weekend op 7 en 8 maart met een Lenteworkshop waar creativiteit centraal staat. Lekker buiten onder het afdak creatief bezig zijn, compleet met lunch en zelfgemaakte appeltaart. Klinkt goed toch? 
Kom en doe mee met de workshop Go with the flow of Creatief met meditatie. Meer lees je op de website: www.rezonans.nl/workshops.php

Begin mei ga ik weer naar Egypte. Van harte welkom om mee te reizen! Wat zijn jou wensen... verblijf, retraite, coaching, zon, zee, strand, woestijn, tempels...? Een offerte wordt op maat gemaakt v.a € 999,-. Neem gerust vrijblijvend contact op om samen een heerlijke reis voor je samen te stellen! 

info@rezonans.nl of 06 5125 7921

Trefwoorden: creatief, wandelen, ontspannen, voorjaar, natuur, kado, workshop

© 2019 Rezonans

Development: W3Company