Terug naar het overzicht

Blog | Egyptereis mei 2017

Floweroflifewebshop.nl
fotoimpressie

Egyptereis mei 2017

Ervaar de bijzondere sfeer en de energie van de Magische Krachtplekken en Tempels van het Oude Egypte.

Geniet van de Rode Zee, de stilte en de rust, het uitzicht en de prachtige zandvlaktes van de Woestijn. Afgewisseld met bergen, oases en de gastvrijheid van de Bedoeïenen en Egyptische mensen. Of ervaar een Ancient Healing of meditatie. Ontdek Egypte in al haar facetten, een boeiend avontuur!

Transformatie en inspiratie kan spelenderwijs van binnenuit ontstaan. Het hoeft niet zwaar te zijn! Voel jij dat het tijd is voor jezelf, ook op de diepere lagen? Even bewust tijd voor jezelf, los van het alledaagse... Een andere omgeving, andere energie. De nieuwe Egypte-reis is helemaal voor jou als je echt even los van het alledaagse en helemaal in het NU wilt zijn waar je jezelf de ruimte geeft en weer op kunt laden met inspiratie en energie.

De vorige Egypte-reis was zo\'n succes dat ik meteen een nieuwe reis mogelijk heb gemaakt. Flexibel in te steken, met diverse data: 6 - 16 mei, 2- 16 mei of 2 - 9 mei.

Onze Egypte-reizen staan altijd in het teken van \'in het Nu\' aanwezig zijn. Dit kan door tekenen, schilderen of ontspannen met een boek van jezelf of van ons. Je kunt gebruik maken van het heerlijke zwembad bij het huis, of we besluiten om een tijdje te genieten aan zee. Wij verzorgen een heerlijke lunch en diner met verse producten. Na het diner sluiten we de dag af met een ancient avondmeditatie en delen we ervaringen.

Het programma hebben we deze keer open gelaten zodat er alle ruimte is voor jouw persoonlijke wensen en we er maatwerk van kunnen maken. Uitgangspunt in onze heerlijke villa in Hurghada. Van daaruit zijn diverse bijzondere uitstapjes en dagtochten mogelijk.

Om een paar voorbeelden te geven, wat denk je van: relaxen in onze fijne villa in Hurghada en indrukwekkende tempels bezoeken in o.a. Dendera, Luxor en Abydos? Of zwemmen in de Rode Zee, met dolfijnen, een tocht door de woestijn, of ontvang een Ancient healing van Mahmoud.

Deze spirituele inspiratiereis geeft je even bewust tijd voor jezelf, los van het alledaagse. Zodat transformatie en inspiratie spelenderwijs van binnen uit kan ontstaan.


Je gaat weer vol nieuwe energie en inspiratie naar huis!

Je kunt deze reis flexibel instappen met een offerte op maat. Heb je vragen of wensen? Wil je weten of dit wel iets voor jou is? Schroom niet en neem contact op. Dat kan via 06-51257921 of info@rezonans.nl

Hartelijke groet,
Mahmoud en Ans

Floweroflifewebshop.nl is onderdeel van Rezonans

© 2019 Rezonans

Development: W3Company