Terug naar het overzicht

Blog | Love is in the air...

Valentijnsdag: de dag die symbool staat voor de liefde. Of je nu wel of geen geliefde hebt, het is een mooi moment om weer eens even bewust stil te staan bij de liefde!

Laten we het nu niet speciaal over de liefde voor een ander hebben, maar over de liefde voor jezelf. Want, daar begint alles mee! Zelfliefde is de sleutel naar vervulling, ook in contact met anderen. Hoe is het met de liefde voor jou gesteld, zeg eens eerlijk?

En durf je ook liefde te voelen voor je minder fraaie kanten, hoe ver reikt de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf?

Je vindt het zoals veel mensen vast makkelijker voor een ander dan voor jezelf... Dus, tijd om in de liefde voor jezelf modus te komen:

Schrijf 3 dingen op waarvoor je jezelf dankbaar bent:

1

2

3

 

En dan nog leuke focus vragen:

Wat is vandaag (en of morgen) het belangrijkste dat je uit liefde voor jezelf kunt doen?

Stel jezelf deze vraag. Wees stil. Luister. Schrijf het eerste op dat in je opkomt. Laat je verrassen. Niets is raar. Het kan van alles zijn, ook iets als: voldoende slapen, bewegen, naar jezelf luisteren, liefdevol zijn. Het kan ook iets heel concreets zijn.

 

Wat is voor mij morgen het belangrijkste:

Alleen jij weet de antwoorden. Onderzoek je antwoord. Verbaast het je? Klopt het? Voelt het goed, eng, raar, spannend, nieuw...? Komt er niks? Stel jezelf nog een keer de vraag.

 

Tenslotte, als ode van liefde aan jezelf: Vandaag (en/of morgen) ga ik bewust genieten van.......................

 

Fijne Valentijn!


Valentijnsdag, een mooi moment om de liefde te vieren met een bijzonder geschenk

Een mooi initiatief dat meteen leuk kan zijn voor de komende feestdagen als je nog een bijzonder kadootje zoekt...?

NU 10% KORTING In de webshop van Flower of Life zijn authentieke Egyptische kado's te koop; 'gewoon voor de mooi', maar ook voor je gezondheid. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de lokale bevolking in Egypte waar de spullen gemaakt worden.

Rezonans is initiatiefnemer van dit geheel. Kijk maar eens op de site: webshop Flower of Life

In de webshop vind je ook veel bijzondere producten voor je gezondheid: www.floweroflifewebshop.nl. Met je aankopen steun je de lokale bevolking in Egypte die aan ons project verbonden zijn.

 

Voor als je meer de diepte in wilt en toe bent aan quality-time voor jezelf...

 

Stilteweekenden bij Rezonans

In deze periode is er weer meer tijd voor stilte met de Stilte weekenden. Jezelf verwennen op een unieke plek in de natuur. Genieten! Ik nodig je uit om uit je hoofd te komen en je hart te openen.

Je kunt gaan werken met:

- Meditatie

- Natuurbeleving

- Creativiteit

- Klank en healing

- Sacred Egyption oils uit het magische Oude Egypte

Oude stagnerende patronen mogen losgelaten worden. Hierdoor ontstaat ruimte om de nieuwe energie toe te laten en te ontvangen, zodat je weer met inspiratie naar huis kunt gaan.

Je kunt natuurlijk ook gewoon je laven aan de rust en ontspanning bij Rezonans en gewoon ‘nietsen’, het erf af wandelen voor een boswandeling, een goed boek lezen of genieten van een fijne massage.

 

Ultiem ontspannen bij boerderij Rezonans

Ontsnap aan het jachtige leven van alledag en kom even helemaal tot jezelf. Ontdek hoe creatief je bent. Schilder je innerlijke landschap.Luister naar de prachtige klanken van de vogeltjes of de stilte van de natuur. Voel je welkom en keer met nieuwe energie en inspiratie weer huiswaarts.

Rezonans is een plaats van ruimte en ontspanning, natuur en inspiratie met sfeervol ingerichte kamers.

Een Holistisch centrum op een unieke plek met uitzicht over de weilanden en de bossen.

Al 150 jaar staat boerderij Rezonans in het prachtige Achterhoeks coulisselandschap bij Zutphen in het Grote Veld. Jij kiest waar je op dit moment behoefte aan hebt

 

In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je gelegenheid om tijd te maken voor jezelf...

Tijd... om dingen even op een rijtje te zetten

Tijd... om even te fietsen of te wandelen in deze bosrijke omgeving

Tijd... om creatief te zijn, je hart te volgen

Tijd... om te mediteren in de stiltetuin

Tijd... om je te laten verwennen met een biologische maaltijd

Tijd... voor een heerlijke massage, verdiepend gesprek of healing.

Kortom, neem tijd, maak ruimte , even los van je dagelijkse patronen en krijg toegang tot je eigen wijsheid en keer met frisse nieuwe energie en inspiratie weer huiswaarts.

 

Reacties van mensen die je voorgingen

“Lieve Ans, Ik ging voor de eerste keer in mijn leven in retraite, wist niet wat ik er van moest verwachten. Vanaf het moment van aankomst voelde ik me thuis bij je.  Een hele mooie healing/consult, en zelfs voor mij doen creatief bezig geweest. Ik koester mijn speksteen met mijn gegeven symbool, het leeft. (voor mij) Ik heb dit weekend rust, inspiratie, warmte en liefde voor al wat is beleefd. Door jou, je zorgzaamheid en je mooie stille plek ben ik weer helemaal opgeladen. Dank je wel....Dikke kus....xxx Monique ”

“Het zijn drie mooie dagen geweest in een prachtige omgeving in een zeer huiselijke sfeer. Ans is zeer betrokken en doet alles in haar vermogen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Super bedankt voor de afgelopen dagen en de nieuw verworven inzichten, blij en dankbaar! Tot de volgende keer. Liefs Lizzy.”


Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

Op de plek van Rezonans midden in de natuur van de Achterhoek is er alle ruimte om je hart op te halen, tot rust te komen, je te laten verwennen en je energie op te laden.

Kijk maar eens op de website. Er staan mogelijkheden op voor een korte of langere retraite, 1 daagse momenten met heerlijke massages of bijzondere healing. De lunch of het diner staat voor je klaar nadat je een wandeling hebt gemaakt, kortom alles is aanwezig om weer echt helemaal tot jezelf te komen.

Meld je alvast aan of neem contact op om te horen wat de mogelijkheden voor jou zijn.


Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

 

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

 

Trefwoorden: ontspanning, valentijnsdag, tijd voor jezelf

© 2019 Rezonans

Development: W3Company