Terug naar het overzicht

Blog | Ben jij ook zo (hoog)gevoelig?

 

Veel mensen die heel erg gevoelig zijn, voelen zich een vreemde eend in de bijt. Onbegrip, anders zijn, er niet bij horen, niet weten hoe je je weg in de maatschappij of zelfs bij je eigen familie moet vinden. Met als gevolg dat het kan gebeuren dat je je steeds minder prettig gaat voelen in deze wereld waarin zich zoveel verschillende ervaringen voordoen. Als gevoelig mens komen alle indrukken veel intenser binnen, dat herken je waarschijnlijk wel. Neem jij voldoende tijd om weer te ‘ontladen’? Om de indrukken af te schudden en weer even heel bewust van je innerlijke energie te zijn?

Veel van wat in het dagelijkse leven onder de oppervlakte en onzichtbaar plaatsvindt wordt door een gevoelige mens waargenomen. Je staande houden in een maatschappij waarin er zoveel op je af komt, vraagt om eindeloze compassie voor alle facetten van ‘mens-zijn’. Het vraagt om trouw blijven aan jezelf en zorgen voor goede voedingsbronnen zodat je energie krijgt.

Een paar tips:

* Ontdek waar jij energie van krijgt! Voed jezelf daar mee. Dat kan van alles zijn. Het gaat erom wat voor jou werkt. De natuur in, met dieren zijn, je favoriete muziek, iets creatiefs. Ontdek nog meer zaken waar jij je goed bij voelt en maak daar ruimte voor.

* Laat je niet meeslepen en opjagen door wat de ‘maatschappij’ vindt dat je zou moeten kunnen of doen. Jij weet wat je wilt, wat bij je past, waar je wel bij vaart. Luister daarnaar en leef ernaar. Dan blijf je in balans.

 

En natuurlijk ben je bij Rezonans welkom om weer op te laden. Holistisch centrum Rezonans is een krachtige en helende plek voor gezondheid, genezing, verdieping, creativiteit en heling. Perfect voor deze tijd voor het jaar waarin transformaties hun weg vinden.

 

Even overleggen? Mail of bel Ans: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71


Verwen jezelf met een fijne dag natuurbeleving. En, als je zin hebt kun je ook aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd!

Kijk maar eens op de website. Er staan mogelijkheden op voor een korte of langere retraite, 1 daagse momenten met heerlijke massages of bijzondere healing. De lunch of het diner staat voor je klaar nadat je een wandeling hebt gemaakt, kortom alles is aanwezig om weer echt helemaal tot jezelf te komen.

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!


Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

 

Anderen die je voorgingen:

"Mijn ervaring met een massage bij Rezonans: Ik heb vorige week een massage ontvangen bij Rezonans. Een massage bij Rezonans is een bijzondere ervaring. Het is een andere massage dan die ik ken vanuit bijvoorbeeld sportmassage en die vooral op de spieren is gericht.

Ans maakt gebruik van verschillende invalshoeken. Zo gebruikt ze verschillende Egyptische oliën met een specifieke doorwerking, en maakt ze gebruik van klankschalen en andere trillingsbronnen zoals stemvorken. De massage is gericht op een diepe doorwerking en raakt het hele systeem aan. De massage wordt met veel aandacht en afstemming gegeven. Voor mij werkt het zowel ontspannend als reinigend, en helpt me om in mijn kracht te blijven staan. Een aanrader om dit eens (of meerdere keren) te gaan ervaren!" Tasja

Trefwoorden: hooggevoelig, retraite, holistisch, balans, opladen

© 2019 Rezonans

Development: W3Company