Terug naar het overzicht

Blog | Kom tot jezelf, geef ruimte aan je potentieel

Heb jij het gevoel dat je de potentie hebt voor snelle bewustwording en dat er vele factoren zijn waardoor dat geblokkeerd wordt?

Een reden kan zijn dat juist jij, als bewust in het leven staand, een last op je schouders hebt genomen om oude misvattingen en wonden in je ziel te helen. Dit kan er voor zorgen dat je ‘tot op de bodem’ moet gaan, voordat je het licht weer echt ervaart.

Misschien is jouw proces een leerweg om anderen te gaan begeleiden? Of doe je dat misschien ook al? Vaak doorstaan we zelf rijke levenservaringen die we in combinatie met scholing door kunnen geven aan anderen om hen bij te kunnen staan op hun pad van ontwikkeling. Dit vraagt van jou om steeds meer en meer vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te leven, groot doorzettingsvermogen en een innerlijke vastberadenheid om trots op te zijn.

Dat is best een uitdaging, die vastberadenheid. Door oordelen en normen die door opvoeding en maatschappij worden bijgebracht, kun je gemakkelijk in verwarring raken. Met zelfontkenning, ernstige zelftwijfel en soms ook depressie tot gevolg. Als je zo sensitief bent en bewust leeft, is het lastig om je aan te passen aan de gevestigde orde en precies om die reden ligt zelfveroordeling op de loer.

Juist je eigen bron leren waarderen en koesteren, onafhankelijk van de waardering of erkenning van anderen, is essentieel. Leren leven vanuit je innerlijke weten en intuïtie, dan geef je jezelf de ruimte om tot echte expressie van jezelf. Deze ‘levenskunst’ doorgeven aan anderen, helpt niet alleen hen in hun bewustzijnsproces, maar ook jezelf.

Maak tijd voor jezelf om op te laden, voor stilte om je innerlijke stem weer te horen, voor creativiteit om je levensenerige weer te laten stromen, om weer tot jezelf te komen om de weide wereld weer in te kunnen gaan.Nieuwjaarsreceptie net even anders?

Kom het nieuwe jaar vieren met je vrienden, familie of collega’s bij de sfeervolle open haard van Rezonans. Er is van alles mogelijk: hapje, drankje, wandeling, creativiteit, natuurlijk ook op maat naar jouw wens. Kijk even op de website bij de speciale arrangementen of neem contact met me op om je wensen te bespreken.

 

Kortingen in de webshop van onze Oasis Flower of Life

Nog tot het einde van dit jaar kun je genieten van kortingen op de bijzondere producten die we in de webshop verkopen. Het mooie is dat je met jouw aankoop ook nog eens andere mensen steunt die het hoog nodig hebben. Kijk op www.floweroflifewebshop.nlReacties van mensen die je voorgingen

 

“Mijn ervaring met een massage bij Rezonans: Ik heb vorige week een massage ontvangen bij Rezonans.
Een massage bij Rezonans is een bijzondere ervaring. Het is een andere massage dan die ik ken vanuit bijvoorbeeld sportmassage en die vooral op de spieren is gericht.
Ans maakt gebruik van verschillende invalshoeken. Zo gebruikt ze verschillende Egyptische oliën met een specifieke doorwerking, en maakt ze gebruik van klankschalen en andere trillingsbronnen zoals stemvorken. De massage is gericht op een diepe doorwerking en raakt het hele systeem aan. De massage wordt met veel aandacht en afstemming gegeven. Voor mij werkt het zowel ontspannend als reinigend, en helpt me om in mijn kracht te blijven staan. Een aanrader om dit eens (of meerdere keren) te gaan ervaren!” Tasja

 

“Bij Ans / Rezonans verblijven is voor mij een feest van rust, openbaringen en energie! Een plek waar de rust in de grond zit en waar de omgeving uitnodigt tot verstilling en genieten van wat de natuur te bieden heeft.” Brigitte

 

Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

Op de plek van Rezonans midden in de natuur van de Achterhoek is er alle ruimte om je hart op te halen, tot rust te komen, je te laten verwennen en je energie op te laden.

 

Kijk maar eens op de website. Er staan mogelijkheden op voor een korte of langere retraite, 1 daagse momenten met heerlijke massages of bijzondere healing. De lunch of het diner staat voor je klaar nadat je een wandeling hebt gemaakt, kortom alles is aanwezig om weer echt helemaal tot jezelf te komen.

 

Meld je alvast aan of neem contact op om te horen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

 

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

 

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!NIEUW: Rezonans bij Je Winkeltje in Lochem

Wat ook heel leuk is: een nieuw initiatief in Lochem 'Je Winkeltje' waar in de winkel diverse kasten staan met bijzondere spullen. Ook daar heeft Flower of Life een kast met moois. Dus als je gezellig Lochem even in wilt, is 'Je Winkeltje' de moeite waard om even naar binnen te lopen! Het zit aan de Oosterbleek 56 in Lochem. https://goo.gl/maps/rr4yS7xWdkD2

 

Trefwoorden: potentie, bewustwording, groei, blokkade, nieuw jaar

© 2019 Rezonans

Development: W3Company