Terug naar het overzicht

Blog | Opladen... Essentieel als je jouw ontwikkeling ter hand wilt nemen

Omgaan met de chaos om je heen, de drukte van het dagelijkse leven en alle indrukken die we krijgen in sociale ontmoetingen, media, werk... Zeker als je meer dan gemiddeld sensitief bent en ook nog eens bewuster in het leven staat, staan we vaker meer open voor indrukken. Jezelf even afzonderen en overgeven aan rust, natuur, dat wat er in je leeft en geleefd wil worden is ontzettend belangrijk om je vitaal te blijven voelen.

Een plek, letterlijk, waar je weer op kunt laden en waar de energie echt voedend werkt is een groot geschenk. Eigenlijk zijn er maar weinig plekken waar de energie zo ‘schoon’ is dat je ook echt oplaad. Ken jij deze plekken? Het is mooi om er een aantal te weten waar je zo af en toe eens even naar toe kunt gaan. Misschien een bijzonder plek in het bos, een kerk...

Je afzonderen, ontladen, opladen, je energie weer in balans brengen helpt om weer met meer helderheid je keuzes te maken, jezelf te voelen, je innerlijke weg vanuit gemak te volgen. Het is ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen, je eert immers je innerlijke wereld even optimaal. Je laadt weer op vanuit je kern en maakt daarmee je energieveld weer sterker. Misschien zelfs ook wel lichter.

Ook op energetisch niveau de ruimte voor balans maken zorgt ervoor dat je op diepgaande niveaus groei mogelijk maakt. Je kunt dan makkelijker de stroom en harmonie in jezelf volgen. Ook je emoties en gedachten nemen minder snel de overhand, je beseft je weer meer dat je niet je emoties of gedachten bent, maar ze hebt. Je keuzes komen van een diepere laag in jezelf. Dat werkt heel erg mooi door in je dagelijkse leven.

 

Zit jouw emmertje of rugzakje vol?

Dan is het wellicht tijd om deze te legen zodat je ruimte schept voor weer meer rust in lichaam en geest. Veel mensen kiezen voor een time-out als ze het gevoel krijgen dat ‘het emmertje over begint te lopen’. Is dat herkenbaar voor jou? Loopt je hoofd te vaak over, of heb je het gevoel dat je lijf begint te protesteren?

Opladen en je energie weer in balans brengen, dit kan het je brengen:

  • Opruimen van blokkades, reinigen van je energieveld op diepe lagen

  • Iedere cel van je lijf kan zich laven aan helende energie

  • Klachten, ook fysiek, kunnen verminderen

  • Je gaat weer lekkerder in je vel zitten, met meer rust in lichaam en geest

  • Even ‘zakken’ geeft jezelf de ruimte om oude dingen los te laten

  • Meer innerlijke rust en ontspanning, je gaat je weer vitaler voelen

  • Beter slapen!

  • Relativeren, concentratie, focus en meer zelfvertrouwen

 

Lijkt dit iets voor jou, of wil je dit ook eens ervaren? Kom naar de boerderij van Rezonans die als een krachtplek om op te laden werkt.

Bel of mail gerust om een afspraak te maken of als je meer informatie wenst. Dat kan naar info@rezonans.nl of 0575 43 11 71

 

Reacties van mensen die je voorgingen

 

“Heerlijk genoten van een meditatieweekend in Rezonans. Een huiselijke plek waar je je snel thuisvoelt. Ans is een warme gastvrouw met een open, aandachtige mind naar mensen. Je voelt snel dat je er kunt doen waar je voor komt van bezinning, ontspanning, ontmoeting, reflextie, ontwikkeling tot genieten van de prachtige omgeving. A place to be!”

“Lieve Ans, Ik ging voor de eerste keer in mijn leven in retraite, wist niet wat ik er van moest verwachten. Vanaf het moment van aankomst voelde ik me thuis bij je. Een hele mooie healing/consult, en zelfs voor mij doen creatief bezig geweest. Ik koester mijn speksteen met mijn gegeven symbool, het leeft. (voor mij) Ik heb dit weekend rust, inspiratie, warmte en liefde voor al wat is beleefd. Door jou, je zorgzaamheid en je mooie stille plek ben ik weer helemaal opgeladen. Dank je wel, Monique”

 

Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

Op de plek van Rezonans midden in de natuur van de Achterhoek is er alle ruimte om je hart op te halen, tot rust te komen, je te laten verwennen en je energie op te laden.

 

Kijk maar eens op de website. Er staan mogelijkheden op voor een korte of langere retraite, 1 daagse momenten met heerlijke massages of bijzondere healing. De lunch of het diner staat voor je klaar nadat je een wandeling hebt gemaakt, kortom alles is aanwezig om weer echt helemaal tot jezelf te komen.

 

Meld je alvast aan of neem contact op om te horen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!NIEUW: Je Winkeltje in Lochem

Wat ook heel leuk is: een nieuw initiatief in Lochem 'Je Winkeltje' waar in de winkel diverse kasten staan met bijzondere spullen. Ook daar heeft Flower of Life een kast met moois. Dus als je gezellig Lochem even in wilt, is 'Je Winkeltje' de moeite waard om even naar binnen te lopen! Het zit aan de Oosterbleek 56 in Lochem. https://goo.gl/maps/rr4yS7xWdkD2

 

Trefwoorden: afzonderen, ontladen, opladen, balans, harmonie

© 2019 Rezonans

Development: W3Company