Terug naar het overzicht

Blog | Tips voor Sinterklaascadeautjes

Wat is er leuker dan een cadeautje van de Sint? Een klein en bijzonder cadeau past perfect in de schoen en je maakt niet alleen de ontvanger er blij mee. Ook steun je meteen een goed doel!  Heb je even geen ideeën meer? Hier volgen 5 tips voor fijne Sinterklaas cadeautjes.

 

Tip 1: Egyptische oliën

Deze olie met een hele bijzondere hoge trilling is afkomstig uit Egypte. De olie is handgemaakt door Mahmoud met behulp van zuivere musk en speciale kruiden. Ze kunnen een zeer grote invloed hebben tijdens het gebruik bij genezingen, meditaties en ceremonies. Ze kunnen ook worden gebruikt voor hun heerlijke geur.

 

Tip 2: Oersymbolen

Unieke Egyptische Oersymbolen die de een krachtige symboliek in zich dragen. Een deel van de unieke oersymbolen in de webshop van Oassi Flower of Life zijn handgemaakt.

 

Tip 3: Sieraden

De selectie Flower of life sieraden is met zorg samengesteld. Je kunt een keuze maken uit Flower of life sieraden,  Egyptische sieraden en nog meer bijzondere sieraden. Klein of groot; zeker een persoonlijk cadeau!

 

Tip 4: Kruiden & crèmes

Deze Egyptische kruiden worden speciaal geteeld en geoogst. Na de oogst worden de kruiden speciaal geselecteerd door Mahmoud, een zeer ervaren en krachtig ancient healer uit Abydos. Oude kennis heeft geresulteerd in kennis over de behandeling van verschillende ziektes en wat meer... het voorkomen van ziek worden. Wil je iemand een diepwerkende oppepper geven? Dan zit je hiermee goed...

 

Tip 5: Kristallen

De kristallen in onze webshop zijn met zorg uitgekozen en komen van de krachtplaatsen in Egypte.

Elke kristal heeft een uniek trillingsveld in relatie met de Aarde en de Kosmos met onszelf, lichaam ziel en geest en de multidimensionale velden. Kristallen kunnen ons ondersteunen bij bewustzijn ontwikkeling en spirituele groei. Voel zelf of een kristal jou aantrekt! Jij weet! Zodat een samenwerking tussen jou kern en de kern van kristal kan en mag ontstaan. Er ontstaat van binnenuit in contact met het kristal precies datgene wat het universum voor jou heeft bedoeld om te leren.

Spelen... Blijdschap... Herinnering... Kennis... Heling... Transformatie...In de webshop van Flower of Life zijn nog meer authentieke Egyptische kado's te koop; 'gewoon voor de mooi', maar ook voor je gezondheid. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de lokale bevolking in Egypte waar de spullen gemaakt worden.

 

Wil je een van de tips bestellen als bijzonder Sint cadeau? Ga naar de webshop en je hebt je cadeaus zeker nog op tijd in huis.

 

Rezonans is initiatiefnemer van dit geheel. Kijk maar eens op de site: www.floweroflifewebshop.nl/products.php?cat=9

 

 

NIEUW: Je Winkeltje in Lochem

 

Wat ook heel leuk is: een nieuw initiatief in Lochem 'Je Winkeltje' waar in de winkel diverse kasten staan met bijzondere spullen. Ook daar heeft Flower of Life een kast met moois. Dus als je gezellig Lochem even in wilt, is 'Je Winkeltje' de moeite waard om even naar binnen te lopen! Het zit aan de Oosterbleek 56 in Lochem. https://goo.gl/maps/rr4yS7xWdkD2
Voor als je meer de diepte in wilt en toe bent aan quality-time voor jezelf...

 

Stilteweekenden bij Rezonans

In deze periode is er weer meer tijd voor stilte met de Stilte weekenden.

 

Jezelf verwennen op een unieke plek in de natuur. Genieten!

Ik nodig je uit om uit je hoofd te komen en je hart te openen.

 

Je kunt gaan werken met:

- Meditatie

- Natuurbeleving

- Creativiteit

- Klank en healing

- Sacred Egyption oils uit het magische Oude Egypte

 

Oude stagnerende patronen mogen losgelaten worden. Hierdoor ontstaat ruimte om de nieuwe energie toe te laten en te ontvangen, zodat je weer met inspiratie naar huis kunt gaan.

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon je laven aan de rust en ontspanning bij Rezonans en gewoon ‘nietsen’, het erf af wandelen voor een boswandeling, een goed boek lezen of genieten van een fijne massage.

 

Ultiem ontspannen bij boerderij Rezonans

Ontsnap aan het jachtige leven van alledag en kom even helemaal tot jezelf. Ontdek hoe creatief je bent. Schilder je innerlijke landschap.Luister naar de prachtige klanken van de vogeltjes of de stilte van de natuur. Voel je welkom en keer met nieuwe energie en inspiratie weer huiswaarts.

 

Rezonans is een plaats van ruimte en ontspanning, natuur en inspiratie met sfeervol ingerichte kamers.

Een Holistisch centrum op een unieke plek met uitzicht over de weilanden en de bossen.

Al 150 jaar staat boerderij Rezonans in het prachtige Achterhoeks coulisselandschap bij Zutphen in het Grote Veld. Jij kiest waar je op dit moment behoefte aan hebt

 

In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je gelegenheid om tijd te maken voor jezelf...

Tijd... om dingen even op een rijtje te zetten

Tijd... om even te fietsen of te wandelen in deze bosrijke omgeving

Tijd... om creatief te zijn, je hart te volgen

Tijd... om te mediteren in de stiltetuin

Tijd... om je te laten verwennen met een biologische maaltijd

Tijd... voor een heerlijke massage, verdiepend gesprek of healing.

 

Kortom, neem tijd, maak ruimte , even los van je dagelijkse patronen en krijg toegang tot je eigen wijsheid en keer met frisse nieuwe energie en inspiratie weer huiswaarts.Reacties van mensen die je voorgingen

 

“Lieve Ans, wat hebben wij een heerlijk weekend gehad wat voelde als een lange week vakantie.even helemaal tot rust komen in een hele mooie omgeving en heerlijke diepgaande gesprekken tijdens en na het eten! Je hebt ons een hele fijne tijd gegeven!! En de workshop intuïtief schilderen was een interessante verdieping naar jezelf!! lieve groeten Mark en Yvonne”

 

“Alweer een hele dag thuis, maar met in gedachten nog steeds ons heerlijk verblijf bij jou. Ik wil je in ieder geval nog heel hartelijk danken voor alle goede zorgen en wel speciaal de moeite die je genomen hebt om aan mijn dieetproblemen zoveel aandacht te geven; ik kon zo van alles meegenieten. En natuurlijk ook de behandeling met de mooie klankschalen-sessie ter afsluiting; het heeft me echt goed gedaan: ik voel me best wat rustiger door mede ook door de sfeer in huis en hof. Met veel lieve groeten, Ineke”Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

Op de plek van Rezonans midden in de natuur van de Achterhoek is er alle ruimte om je hart op te halen, tot rust te komen, je te laten verwennen en je energie op te laden.

 

Kijk maar eens op de website. Er staan mogelijkheden op voor een korte of langere retraite, 1 daagse momenten met heerlijke massages of bijzondere healing. De lunch of het diner staat voor je klaar nadat je een wandeling hebt gemaakt, kortom alles is aanwezig om weer echt helemaal tot jezelf te komen.

 

Meld je alvast aan of neem contact op om te horen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

 

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

 

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

 

Trefwoorden: balans, rust, stilte, opladen, kado, luxe, geschenk, innerlijk

© 2019 Rezonans

Development: W3Company