Terug naar het overzicht

Aan de wandel

webshop aanbiedingen april 2015 

Elke dag weer, doen ze het vanzelfsprekend: je voeten dragen je overal door je leven heen. Waar je ook gaat of staat, zonder je voeten zou het een stuk lastiger zijn. We staan er niet altijd bij stil dat die 2 voeten elke dag weer heel wat werk verzetten! Dat net alleen, volgens oude geneeskundige wijsheden, kun je in je voeten de balans van je hele lichaam terugvinden.

Bijvoorbeeld in de voetreflexologie, wordt gewerkt met het uitgangspunt dat het hele lichaam is vertegenwoordigd in de voeten. Een complete voetmassage die je met regelmaat ondergaat, kan voor het welzijn van je hele lijf zorgen. Alle reden dus om goed voor je voeten te zorgen.

Voetenbaden

Als sinds de oudheid weet men dat voetenbaden een krachtige natuurlijke bron vormen voor de genezing van vele kwalen. Een voetenbad bevordert je doorbloeding, trekt vermoeidheid uit je lijf, zorgt voor ontspanning. Het fijne is, een voetenbadje is altijd wel mogelijk; als je op de bank met een boek neerploft, je favoriete programma op de buis kijkt of gewoon met helemaal niets en een moment van totale stilte voor jezelf.

Blote voeten pad

Het is geen onbekend advies: op bloge voeten lopen. Waarom? Je masseert je voeten op natuurlijke wijze. Zeker als je in de natuur loopt op gras of aarde. Het helpt je weerstand te verhogen en je doorbloeding te verbeteren. Fijn bijkomend detail is dat je even heerlijk in de natuur bent. Op diverse plekken kun je tegenwoordig een 'blote voeten pad' bewandelen.

Hoogste tijd om jouw voeten te vertroetelen?

Neem meteen een lekker voetenbad, er zijn tal van weldadige kruiden en olieen verkrijgbaar. Kies bij voorkeur een natuurlijke variant. Toe aan meer actie? Ga aan de wandel, bijvoorbeeld bij een bezinningscentrum ergens in de natuur. Helemaal een kado aan jezelf is natuurlijk een heerlijke voetmassage met fijne oliën... Werd het niet weer eens tijd om jezelf in de watten te leggen?

Voetenbad healing kruiden

In de maand april kun je nog gebruik maken van een mooie korting op voetenbad healing kruiden, goed voor 5 voetenbaden. De kruiden zorgen voor ontspanning voor lichaam en ziel: ontspannend, opent je voetchakra’s, werkt reinigend en voert afvalstoffen af, goed voor je organen, helpt bij slaapproblemen, koude voeten en is aardend.

In april betaal je voor de voetenbad healing kruiden € 12,95. in de webshop

www.floweroflifewebshop.nl

Wil je lekker op blote voeten aan de wandel of vertroeteld worden met een voetmassage? Dat kan bij Rezonans, bezinningscentrum in de prachtige natuur van de Achterhoek. Op www.rezonans.nl kun je meer lezen over de mogelijkheden die er voor je zijn.

Meer informatie en bestellen kan via info@rezonans.nl

Trefwoorden: voeten, voetmassage, wandelen, voetenbad, healing kruiden

© 2018 Rezonans

Development: W3Company