Terug naar het overzicht

Blog | Genieten van herfstkleuren, creativiteit en ontspanning

De een vindt het heerlijk, de ander vind het maar niets: het koudere seizoen dat we weer tegemoet treden... Kun jij genieten van de herfst?

 

De herfst is een prachtig kleurige tijd van het jaar. De natuur veranderd in een veelzijdige kleurenpracht. Heerlijk dus om goed ingepakt uit te waaien in de natuur.

 

Heb je zin om er op uit te gaan? Ga genieten van het bos in de herfst en hoe leuk is het om daar ook nog creativiteit aan toe te voegen? Als je zin hebt om mee te gaan aan de wandel, dan ben je van harte welkom.

 

We gaan dit najaar herfstwandelingen maken en daarna creatief aan de slag met het maken van een collage. Je gaat het bos in om materialen te verzamelen om in je collage te verwerken. Ook liggen er natuurlijk tijdschriften om mooie beelden uit te gebruiken.

 

Samen met je groepje vriendinnen, collega’s of je familie, ben je welkom bij Rezonans. Een lunch of diner kan er ook nog bij verzorgd worden, voor een lekkere complete relaxdag. Rezonans ligt midden in een natuurgebied, dus je kunt je hart daar ophalen en er echt even uit zijn!

 

Je kunt de herfstwandeling ook nog combineren met een heerlijke lichaamsmassage compleet met heilige Egyptische oliën, geuren en klanken. Dat maakt je dag compleet voor totale en diepgaande ontspanning...

 

Reacties van mensen die je voorgingen:

 

“Lieve Ans, wat hebben wij een heerlijk weekend gehad wat voelde als een lange week vakantie. Even helemaal tot rust komen in een hele mooie omgeving en heerlijke diepgaande gesprekken tijdens en na het eten!je hebt ons een hele fijne tijd gegeven!!en de workshop intuïtief schilderen was een interessante verdieping naar jezelf!! Lieve groeten Mark en Yvonne”

 

Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

 

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

 

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

 

Trefwoorden: ontspannen, natuur, wandelen, creatief, collage, massage

© 2019 Rezonans

Development: W3Company