Terug naar het overzicht

Blog | Me-time, jezelf in de watten leggen

 

Om in evenwicht te blijven is het belangrijk om met regelmaat wat ‘me-time’ te boeken. We vergeten het vaak en gaan mee in de waan van de dag en voordat je het door hebt houd je teveel ballen in de lucht. Goed voor jezelf zorgen, het lijkt zo vanzelfsprekend, maar vaak lopen we onszelf toch ongemerkt voorbij. Herkenbaar? Me-time is broodnodig om je energie op peil te houden!

Je peil weer in balans brengen begint met weer dicht bij jezelf komen. Hoe dicht sta jij bij jezelf? Ben je te druk met dingen die zich om je heen afspelen? Verlies je je niet iets teveel in werk of je sociale leven? Belangrijk is ook dat je open staat voor wat er in je leeft. Jezelf druk maken, heeft als ‘voordeel’ dat je niet stil hoeft te staan bij hoe je je echt voelt. Accepteer je jezelf zoals je bent? Hoe is het met je zelfvertrouwen? Ben je trots op jezelf en kijk je met vertrouwen naar je toekomst? Allemaal elementen die een belangrijke bijdrage hebben aan je energie en balans.

Me-time is de ideale manier om weer in balans te komen en je energie op te laden. Zeker als je de natuur hierin betrekt, die een grote doorwerking op ons als mens heeft. Een adempauze, met letterlijk en figuurlijk weer even de tijd om op adem te komen, is goud waard. De kunst is om het jezelf te gunnen...

Wat is voor jou een manier om weer helemaal tot jezelf te komen? Hoe zou jouw ideale ‘me-time’ er uit zien? Ga je met jezelf afspreken om daar ruimte voor te maken? Of je nou lichaam, geest of je hart wilt verwennen; leg jezelf in de watten, we gunnen het je!

 

Op de plek van Rezonans midden in de natuur van de Achterhoek is er alle ruimte om je hart op te halen, tot rust te komen, je te laten verwennen en je energie op te laden.

Kijk maar eens op de website. Er staan mogelijkheden op voor een korte of langere retraite, 1 daagse momenten met heerlijke massages of bijzondere healing. De lunch of het diner staat voor je klaar nadat je een wandeling hebt gemaakt, kortom alles is aanwezig om weer echt helemaal tot jezelf te komen.

 

Meld je alvast aan of neem contact op om te horen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

In november en december is er weer tijd voor stilte met de Stilteweekenden. Je kunt je hier al voor inschrijven. Ook staat er een moeder-dochter weekend aan te komen waarbij je welkom bent.

 

Reacties van mensen die je voorgingen

 

“Een paar dagen naar Rezonans , is innerlijke rust krijgen met als gastvrouw Ans.”

 

“Het zijn drie mooie dagen geweest in een prachtige omgeving in een zeer huiselijke sfeer. Ans is zeer betrokken en doet alles in haar vermogen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Super bedankt voor de afgelopen dagen en de nieuw verworven inzichten, blij en dankbaar! Tot de volgende keer.”

 

Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

 

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

 

Trefwoorden: balans, energie, zelfliefde, rust

© 2019 Rezonans

Development: W3Company