Terug naar het overzicht

Blog | Tijd voor... ontspanning, bezinning...ofwel, tijd voor jezelf

Hoe is het met jouw stresslevel gesteld? Na de zomervakantie trekken de dagelijkse beslommeringen weer in sneltreinvaart aan ons voorbij. Lukt het jou om de balans te houden en ook voldoende tijd voor ‘even helemaal niets’ te maken?

 

Vaak is het lastig om dat in je vertrouwde omgeving te doen; de waan van de dag neemt je voordat je het door hebt toch weer mee in een bepaald ritme, gewoontes, patronen. In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag. Om tijd te maken voor jezelf. In de rust en stilte van deze plek is er ruimte voor langere wandelingen. Tijd.. voor een innerlijke reis, voor bezinning en verdieping. Tijd….om een creatieve activiteit te ondernemen Tijd….om dingen weer op een rijtje te zetten. Tijd… om te kunnen mediteren in de stiltetuin. Tijd…om te lezen, hetzij je eigen boek of een boek uit onze rijk gevulde spirituele boekenkast. Tijd …om je te laten verwennen met een ontspannende massage, coaching, innerlijke reis of aquariushealing.

 

Ook kan je deel nemen aan een van de bijzondere workshops. Zoals bijvoorbeeld: Klankhealing, Ancient Egyption healing, Egyption sacred oils , speksteen snijden, mandala tekenen, of intuïtief schilderen , Earth painting of Moeder aarde of 5-elementenworkshop. En bij mooi weer kan je ’s avonds nog even nagenieten van de dag bij het vuur. Tijd….om te leven .. .tijd om te Genieten !

 

Zo’n verblijf bij Rezonans is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan bezinning en verdieping

in hun leven. Gewoon alleen, of kom samen met een vriendin of dierbaar familielid. Soms zoek je een plek waar je even je aandacht naar binnen kan richten. Waar je even helemaal de weg naar je innerlijk kan volgen, los van de waan van de dag. Een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt, waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven mag zijn.

 

Voor wie? Voor jou:

  • als je naast gezelligheid ook aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling

  • wanneer je met je partner de tijd wilt nemen om je relatie te verdiepen

  • als harde werker: wanneer je in een ontspannen omgeving bijv. een beleidsstuk schrijven

  • met een groep vrienden, familie of collega’s: naast gezelligheid ook verdiepend bezig zijn vanuit hart en ziel.

 

“De tweede week in augustus 2015 was voor ons een week om niet snel te vergeten. Wij logeerden met onze twee dochters, schoonzonen en hun beider dochters ( 14 en 8 maanden) bij jou op de boerderij.  We sliepen in de boerderij in prima kamers en beschikten over de grote gezellige huiskamer met keuken aan de andere kant van gigantische Catalpa-parapluboom. Daaronder stond een grote tafel voor de ‘Italiaanse’ avonden. Ernaast een mooi groot grasveld om met de kleinkinderen te spelen en met z'n allen te ontspannen. Daarna fietsen en wandelen in de prachtige omgeving. Super relaxed.

 

Het mooie weer zal ongetwijfeld geholpen hebben bij onze heerlijke kennismaking met de Achterhoek,immers geen drup regen gezien! Wat zeker ook geholpen heeft is jouw vakmanschap als gastvrouw en de kunst om ons direct compleet relaxed te laten zijn in jouw "huis". Wij hebben allemaal erg genoten van de ambiance, de rust en de omgeving. Volgens mij hebben wij ook de "Rezonans" gevoeld, wat dat dan ook moge zijn.

Ans bedankt! Groet, Abel”

 

Ook jij met jouw persoonlijke wens bent van harte welkom bij Rezonans!

 

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!


Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

Trefwoorden: ontspanning, retraite, bezinnen, verdiepen, stilte, wandelen

© 2019 Rezonans

Development: W3Company