Terug naar het overzicht

Blog | Niets moet alles mag!

 

De band tussen moeder en dochter is vaak een speciale band. Meestal sterk verbonden, niet altijd even gemakkelijk en soms ook weer 2 zielen 1 gedachte. Hoe is de band met jouw moeder of dochter?

Quality time met elkaar doorbrengen is natuurlijk altijd fijn. Gewoon even lekker relaxed: niets moet alles mag. Het zal je onderlinge band goed doen. Je leert misschien zelfs wel nieuwe kanten van elkaar ontdekken.

Samen de natuur in, lekker aan de wandel of op de fiets. Of iets creatiefs doen, zoals schilderen, boetseren of een bijzondere workshop voor jullie op maat die gaat over spiritualiteit, healing of een weldadige massage. Bij Rezonans leggen we regelmatig moeders en dochters in de watten, dat doen we met veel plezier!

Trouwens, niet alleen voor moeders en dochters natuurlijk. Ook met vriendinnen of je familie is het heerlijk om een aantal dagen te relaxen, in de natuur te zijn, massages of healingen te ondergaan. Daar hoort ook bij: lekker eten, een verzorgde lunch of een diner. Je kunt je dus even helemaal opladen en laten verwennen.

Overnachten op het platteland van de Achterhoek in een natuurgebied kan in de Bed & Breakfast, waar je ‘s morgens zo kunt aanschuiven bij het luxe ontbijt dat voor je klaar staat. Daarna misschien wel lekker de fiets op om de mooie omgeving te verkennen; er staan fietsen voor je klaar! Creatief of meer verdieping en je spirituele kant beter leren kennen? Dat kan ook, er zijn verschillende fijne mogelijkheden aan sessies die je kunt boeken en workshops die je kunt doen.

Rezonans organiseert diverse spirituele en creatieve workshops. Deze bijzondere workshops kunnen op vastgestelde data gevolgd worden maar ook op een datum naar keuze met je eigen gezelschap of voor jezelf alleen. Dat kan ook op maat, geheel aangepast aan je persoonlijke wensen.

Alle workshops kunnen naar wens worden gevolgd in een creatieve sfeer of een meer spirituele sfeer waarbij zelfontwikkeling en zelfreflectie centraal staan.

De workshops worden allemaal gehouden op de boerderij in het prachtige dorpje Warnsveld, vlakbij Zutphen en Vorden. Ze kunnen worden gevolgd in een dagdeel of een gehele dag. Het is ook mogelijk een workshop als (meerdaags) arrangement te boeken met bv een diner, overnachting of een healing.

 

Lees hier meer over alle workshops: www.rezonans.nl/workshops.php of de arrangementen die je kunt boeken www.rezonans.nl/arrangementen.php

Nu we de nazomer ingaan, is het heerlijk om jezelf te verwennen met een dag of weekendje er tussenuit. Oftewel: niets moet, alles mag!

 

Meer informatie of persoonlijk contact over jouw wensen kan natuurlijk altijd. Mail of bel even: info@rezonans.nl of 0575 43 11 71. Het is ook mogelijk bij Rezonans te verblijven voor een aaneengesloten coachingstraject in het bijbehorende Bed & Breakfast of appartement. Verwennerij!

 

“Ans, bedankt voor de heerlijke retraite, de effectieve innerlijke reis die ik met jouw begeleiding mocht maken. Ik heb genoten van de prachtige en krachtige omgeving. En ik verheug me er nu al op om te speksteen snijden met mijn kinderen! Ik kom zeker terug! ( jouw bietensoep heb ik vandaag ook gemaakt en hij was voortreffelijk..) warme groet, Loes”

 

Niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk als bedrijfs-uitje of arrangement kun je bij Rezonans prima terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Leuk om met je collega’s eens wat creatiefs te doen!

 

Trefwoorden: moeder, dochter, familie, gezin, relatie, verbinding, verdieping, creatief, workshop, natuur, Achterhoek

© 2019 Rezonans

Development: W3Company