Terug naar het overzicht

Blog | Healing in deze tijd - deel 1

Healing, een term die steeds vaker voorbij komt. Maar, wat houdt het nou eigenlijk in? De ene healing is de andere niet...

 

Wat betekent healing?

Healing, genezing, is het loslaten van belemmeringen of verstoringen in je energiebalans. Dat kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk niveau zijn.

 

Alles in en om ons heen bestaat uit energie, trilling. Ook ons lichaam, onze emoties en gedachten bestaan uit trilling. Alle levende wezens hebben hun unieke oorspronkelijke trillingsfrequentie. Een healing werkt met het opnieuw in balans brengen van deze trilling die door levensgebeurtenissen verstoord kan zijn geraakt.

 

Er zijn veel verschillende healing methoden en het is maar net voor jou het beste voelt. Alle healing-methoden werken uiteindelijk met dezelfde basisenergie. Echter de reikwijdte en diepte van de werking kan verschillend zijn.

 

Alles is voortdurend in ontwikkeling, we evolueren voortdurend, het leven staat nooit stil. We groeien naar meer bewustzijn, immers dat is de aard van het bestaan; alles groeit vanzelf naar het licht en laat los wat niet meer dient aan de levenskracht. Naarmate ons bewustzijn groeit, versnelt de trillingsfrequentie van ons systeem. Daar waar het vroeger ‘hard werken en zwoegen was’ om door persoonlijke issues heen te werken, kan dat nu steeds lichter plaatsvinden. Mits je je er voor open stelt natuurlijk...

 

Met een ruimer bewustzijn kun je je beter openstellen voor de energie van een hogere trilling. Het is zo dat een hogere trilling een meer verfijnde energie heeft en door meer verdichte energie door kan werken. Je kunt het zo zien: een pot met stenen, onderin grote stenen met naar boven toe steeds kleinere stenen eindigend in zand. Het zand zal met gemak door de stenen heen stromen.

 

Levenservaringen kun je ook zien in een meer of mindere verdichte energie trilling. Een trauma heeft bijvoorbeeld een meer verdichte energietrilling. Je kunt je dus voorstellen dat een heel verfijnden energietrilling, eenvoudiger stroomt door verdichte energie.

 

Wanneer je een healing ondergaat, zal degene die de healing geeft zich afstemmen op  een hoge energietrilling, soms ook nog met een specifieke frequentie. Bijvoorbeeld Aquarius Shafierha energie. Na een behandeling is er geen ruimte meer voor de meer verdichte energietrilling waardoor je je minder goed voelde. Deze is namelijk getransformeerd naar een nieuwe balans met een trilling die jouw welzijn in balans heeft gebracht.

We leven in een dynamische tijd waarbij we collectief bewegen naar een nieuwe balans. Geen sterk hiërarchische systemen meer, maar meer vanuit ieder mens zelf. Verbinden vanuit je authentieke kracht en van daaruit samenwerken is wat er meer en meer ontstaat. Bedrijven groeien naar een nieuwe vorm die meer weg hebben van platforms. Je zou kunnen zeggen dat dit een beweging is van een sterk mannelijke tijd naar een nieuwe balans met meer vrouwelijke waarden.

 

Mannelijke en vrouwelijke waarden krijgen een nieuwe balans. In de maatschappij, in ieder van ons, in jou en mij. Elke tijd heeft zijn eigen specifieke energie en de tijd waarin we ons nu bevinden zal in het teken van harmonie tussen het mannelijke en vrouwelijke staan. Verbinding, eenheid, solidariteit, waarheid van binnenuit, dit zijn een aantal kenmerken van deze tijd die ook wel het Aquariustijdperk wordt genoemd. De Aquarius energie kunnen we bewust inzetten voor een healing.

 

In deel 2 van dit blog kun je volgende week verder lezen!

 

 

 

Je kunt bij Rezonans verschillende healingvormen ervaren. Kijk even op de site of bel ons om te horen wat de mogelijkheden zijn en wat aansluit bij jouw wensen. Als je echt even een time-out wilt, kun je ook nog blijven logeren in de B&B. Tijd voor jezelf, is voeding voor je ziel!

 

Wil je er echt even tussenuit om op te laden in de Achterhoek?

 

Bij Rezonans kun je op een heerlijke plek midden in de natuur tot rust komen, je even terug trekken en opladen. Meer lezen?www.rezonans.nl/retraite-achterhoek.php


In de agenda lees je actuele informatie over o.a. workshops en arrangementen. En... er is nog meer, daarover lees je verder op www.rezonans.nl/agenda.php

Trefwoorden: healing, energie, balans, aquarius, eenheid

© 2019 Rezonans

Development: W3Company