Terug naar het overzicht

Vergaderen in de natuur; inspirerend!

Vrijwel iedereen zal het beamen: de natuur heeft een inspirerende invloed. Een natuurlijke omgeving nodigt uit om geijkte kaders los te laten en je open te stellen voor het nieuwe. Als er iets niet linksom kan, regelt de natuur het rechtsom. Is iets echt niet levensvatbaar, dan sterft het gewoon af, zonder tromgeroffel. Er ontstaat weer ruimte voor nieuwe creaties. En zo geldt het ook in het dagelijkse werk.

Ruimte voor beweging
Door letterlijk in beweging te zijn, komt er ook beweging in denkpocessen. Wanneer je vast loopt in de uitwerking van een concept of tijdens een teamoverleg, helpt het om letterlijk in beweging te komen en aan de wandel te gaan.

De natuur brengt ieder mens dichter bij zichzelf, bij de kern, balans en rust in het hoofd. Dat zorgt voor helderheid, focus en inspiratie zodat er weer een goed evenwicht ontstaat en helderheid over te zetten stappen.

Vergaderen in de natuur
Rezonans is een inspirerende locatie met veel mogelijkheden voor een kleinschalige zakelijke bijeenkomst en is een bijzondere vergaderlocatie. Er is een ruime vergaderplek, een atelier en een ruime prachtige tuin met diverse zitjes. Vanuit het terrein van Rezonans wandel je zo het bos in.

Zowel buiten als binnen zijn er mogelijkheden om te vergaderen, een teambuilding te organiseren of een training te verzorgen.

Op zoek naar teambuildingactiviteiten?
Maak je verblijf extra bijzonder door te kiezen voor een van de activiteiten die Rezonans voor haar gasten organiseert zoals creatieve of spirituele workshops. Je kunt ook kiezen voor een sportieve activiteit zoals kanovaren, boogschieten of fietsen.

Overnachten
Rezonans heeft overnachtingsmogelijkheden voor 10 personen. Dit is eventueel uit te breiden met slaapplaatsen in een tent of onze caravan. Naar wens is er de mogelijkheid gebruik te maken van catering. De specialiteit van uw gastvrouw is de biologische en vegetarische keuken.

Op de agenda

Rezonans op de wereldmarkt!
Op zaterdag 6 juni zijn de Boompjeswal en het aangrenzende park het toneel van de jaarlijkse Wereldmarkt. Wandelend kunnen bezoekers kennismaken met maatschappelijk betrokken organisaties uit Zutphen, waaronder Rezonans. Heel toepasselijk is dit jaar gekozen voor het thema ‘Planten’. Tussen 10:00 en 17:00 uur kunnen kinderen in het Kinderwereldhuis bakjes maken en daarin zonnebloemzaadjes planten, terwijl volwassenen bij de kramen of op het terras zich kunnen laten inspireren en hun ideeën kunnen planten.

De organisaties die zich inzetten voor een duurzame wereld of ontwikkelingssamenwerking geven informatie over hun werk en verkopen producten voor een betere wereld. En dat alles onder het genot van vrolijke Zuid-Amerikaanse muziek en meeslepende Afrikaanse trommels.  Meer informatie over het programma en de deelnemende organisaties staat op de website www.wereldmarktzutphen.nl.

De wereldmarkt is op 6 juni van 10.00 tot 17.00 uur in Zutphen.

**
In de agenda lees je actuele informatie over o.a. workshops en arrangementen. En... er is nog meer, daarover lees je verder op www.rezonans.nl/agenda.php

02 juni: Klank meditatie met sacred oils
03 juni : Geleide meditatie aarde en kosmos verbinding
04 juni : Dag workshop Natuurbeleving
04 juni: Inloopmaaltijd, charity voor Egypte!

**
Wil je er echt even tussenuit om op te laden in de Achterhoek?
Bij Rezonans kun je op een heerlijke plek midden in de natuur tot rust komen, je even terug trekken en opladen. Meer lezen? www.rezonans.nl/retraite-achterhoek.php

Trefwoorden: vergaderen, teambuilding, meeting, team, overleg

© 2019 Rezonans

Development: W3Company